Ξεφτίλισμα στον Καμπάκοφ από βουλγαρικό ΜΜΕ: «Ντρόπιασε τη Βουλγαρία, ωρύεται η ΑΕΚ για τη διαιτησία που έκρινε το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Ξεφτίλισμα στον Καμπάκοφ από βουλγαρικό ΜΜΕ: «Ντρόπιασε τη Βουλγαρία, ωρύεται η ΑΕΚ για τη διαιτησία που έκρινε το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»
Photo Credits: INTIME

Ο Γκεόργκι Καμπάκοφ δέχεται σφοδρά πυρά και στη χώρα του για τη «σφαγή» της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, με τον Γκεόργκι Καμπάκοφ να «σφάζει» κυριολεκτικά την Ένωση με τα δυο ανύπαρκτα πέναλτι που έδωσε στον Παναθηναϊκό.

Η αισχρή διαιτησία του έγινε θέμα συζήτησης και στην πατρίδα του, με την ιστοσελίδα inews.bg να ασκεί δριμύτατη κριτική στον Καμπάκοφ, του οποίου τα σφυρίγματα «ντρόπιασαν την Βουλγαρία, κρίνοντας το αποτέλεσμα του ντέρμπι».

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Καμπάκοφ ντρόπιασε τη Βουλγαρία με τα ανεπαρκή σφυρίγματά του στο ντέρμπι της Αθήνας. Ωρύεται η μεγάλη ΑΕΚ, οι κιτρινόμαυροι της πρωτεύουσας είναι συγκλονισμένοι με τον διαιτητή που έκρινε το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Ο Καμπάκοφ, ο οποίος πολύ περίεργα και λανθασμένα ορίστηκε διαιτητής του ματς, καθώς έχει πολλές κακές διαιτητικές εμφανίσεις και χάλασε το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Ο Καμπάκοφ, ο οποίος πολλές φορές έχει προκαλέσει με τα σφυρίγματά του έγινε πλέον διάσημος με αρνητικό τρόπο και στους νότιους γείτονές μας.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε αλλά ο διαιτητής έφερε σε δύσκολη θέση τη Βουλγαρία, πρώτα με ένα σκανδαλώδες πέναλτι, με το οποίοι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 και λίγο αργότερα με νέο πέναλτι για μια φάση ώμο με ώμο η οποία έγινε εκτός περιοχής.


Με αυτά τα δυο σφυρίγματα, οι φιλοξενούμενοι εύλογα ένιωσαν να ληστεύονται και εξέφρασαν την οργή τους.

Πριν το πρώτο πέναλτι υπάρχει εμφανής παράβαση στον αμυντικό της ΑΕΚ, ο οποίος στη συνέχεια της φάσης παίζει άθελά του με το χέρι.


Ο Βίκτορ Κασάι, επικεφαλής της βουλγαρικής διαιτησίας, θα πρέπει να ντρέπεται για την απόδοση του Καμπάκοφ στο λίκνο της δημοκρατίας, την Αθήνα. Δεν είναι τυχαίο ότι η FIFA τον έκοψε από τους διαιτητές του Μουντιάλ 2022.

Φαίνεται ότι στον Καμπάκοφ δεν αρέσουν οι ομάδες που φοράνε κίτρινα, όπως η Μπότεφ Πλόβντιβ και η ΑΕΚ.

Ήρθε η ώρα να παραπεμφθεί ο διαιτητής και να ορίζεται μόνο σε αγώνες χαμηλών κατηγοριών και κατά προτίμηση όχι σε ομάδες που φοράνε κίτρινα».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X