Ράκοβ: Μαγική ασίστ ο Σβάρνας στον θρίαμβο επί της Λέγκια (VIDEO)

Ράκοβ: Μαγική ασίστ ο Σβάρνας στον θρίαμβο επί της Λέγκια (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πρωταγωνιστής ο Σβάρνας στο 4-0 της Ράκοβ επί της Λέγκια με μαγική ασίστ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ράκοβ συνέτριψε τη Λέγκια Βαρσοβίας του βασικού Καρλίτος με 4-0 και ο δανεικός στόπερ της ΑΕΚ, Στράτος Σβάρνας δημιούργησε το δεύτερο γκολ με κάθετη πάσα… δεκαριού.

Ο Στράτος Σβάρνας έχει κερδίσει τη θέση του στην ενδεκάδα της Ράκοβ και στο θρίαμβο επί της Λέγκια Βαρσοβίας του βασικού Καρλίτος με 4-0 ήταν βασικός (όπως και ο Γιάννης Παπανικολάου), έβγαλε την πρώτη του ασίστ και μάλιστα με ασίστ που θύμισε «δεκάρι». Στο 79′ έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, προωθήθηκε στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή και έβγαλε άψογη κάθετη πάσα στον Νόβακ, ο οποίος πλάσαρε για το 2-0.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός μετράει δέκα συμμετοχές ως βασικό δεξί στόπερ στην τριάδα της Ράκοβ, με περισσότερα από 920 αγωνιστικά λεπτά.

Να θυμίσουμε πως ο Σβάρνας είναι δανεικός στην Ρακόβ μέχρι το τέλος της σεζόν από την ΑΕΚ και η συμφωνία συμπεριλαμβάνει οψιόν αγοράς.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X