Τηλεοπτικός όλεθρος: Στο έκτακτο δελτίο του ΑΝΤ1 για τη Βασίλισσα Ελισάβετ πήγαν όλα λάθος (VIDEO)

Τηλεοπτικός όλεθρος: Στο έκτακτο δελτίο του ΑΝΤ1 για τη Βασίλισσα Ελισάβετ πήγαν όλα λάθος (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νόμος του Μέρφι λέει πως αν είναι κάτι να πάει στραβά, θα πάει ό,τι και να κάνεις. Και ενός κακού, μύρια έπονται. Ε, στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων που έβγαλε το βράδυ της Πέμπτης ο ΑΝΤ1 για να μεταδώσει τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και όλη η φασούλα πήγε θεόστραβα.

Το παράξενο είναι ότι αυτό συνέβη με τον έμπειρο Νικόλα Βαφειάδη να κάνει την παρουσίαση. Πρώτα, δεν έπαιζε το σήμα αρχής. Μετά, πήγαν να προβάλουν ένα βίντεο που έδειχνε ότι είχε κολλήσει ο player στο Youtube γιατί δεν είχε wifi. Μετά, ακούγεται να χτυπάει ένα κινητό. Έπειτα, το βίντεο καθυστερεί να παίξει και ο Βαφειάδης μένει για 3-4 άβολα δευτερόλεπτα παγωμένος.

Το βίντεο δεν ξεκινάει γιατί δεν έχει πατηθεί το play. Πατιέται το play, ένα γραφικό δεν εμφανίζεται, το βίντεο φαίνεται να είναι από παλιό αφιέρωμα και πίσω από τον τίτλο του θανάτου, υπάρχει άλλος τίτλος και εκεί που λες ότι εντάξει, δεν υπάρχει κάτι άλλο, ξεχνάνε ανοιχτά τα μικρόφωνα και γίνεται διάλογος πάνω από την αφήγηση.

Δείτε το ΕΔΩ

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X