Ο Βούλγαρος Καμπάκοφ στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ!

Ο Βούλγαρος Καμπάκοφ στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τον διαιτητή του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βούλγαρος Γκιόργκι Καμπάκοφ επελέγη να διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ την Κυριακή.

Μετά την απίστευτη απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο παιχνίδι της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό, ο Στέφεν Μπένετ υπαναχώρησε και ακύρωσε τον ορισμό του Έλληνα διαιτητή, στέλνοντας ξένο ρέφερι στη Λεωφόρο.

Εκλεκτός της ΚΕΔ ένας γνώριμος των ελληνικών γηπέδων τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τον 36χρονο Βούλγαρο Γκεόργκι Καμπάκοφ, που τον περασμένο Μάιο διηύθυνε το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1 για τα πλέι οφ της Super league.

Προηγουμένως είχε βρεθεί στους αγώνες Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος 0-2 (28/2/22), Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης 4-1 (4/12/21), στο AEK-ΠΑΟΚ 0-1 για το Κύπελλο πριν 1,5 χρόνο (7/4/21), ενώ πρόπερσι είχε σφυρίξει ξανά ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ (1-1) στη Λεωφόρο (28/2/21).

Παλιότερα βρέθηκε και στο ΑΕΚ-Μπράγκα 2-4 στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Καμπάκοφ ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και χθες (8/9) σφύρικε το Αϊντχόφεν-Μπόντο Γκλιμτ 1-1 για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα. Στο παλμαρέ του πάντως έχει και αγώνες από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X