Μην σας κάνει εντύπωση, η ΑΕΚ είναι μόνη της και είναι απέναντι όλοι τους!

Μην σας κάνει εντύπωση, η ΑΕΚ είναι μόνη της και είναι απέναντι όλοι τους!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου βάζει σε μια λογική σειρά όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες γύρω από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάποιες φορές, το μυαλό ταξιδεύει. Πιστεύεις πως ζεις σε μια κανονικότητα. Πως βρίσκεσαι σε έναν κόσμο που υπάρχει λογική και στοιχειώδεις κανόνες. Και μετά, προσγειώνεσαι απότομα στην πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δες το γελοίον του πράγματος για ακόμα μια φορά. Ημουν νιος και γέρασα, αλλά πάντα μαθαίνεις.

Σύμφωνα με όσα βλέπω να διακινούνται τις τελευταίες ώρες, η ΑΕΚ έχει καταφέρει να είναι η σκοτεινή δύναμη που ελέγχει τα πάντα σε αυτήν τη χώρα, σε αυτήν την ήπειρο, σίγουρα στον πλανήτη, πιθανότατα και στον γαλαξία ολόκληρο.

Μη σας πω, ότι και τις υποκλοπές ο Μελισσανίδης τις έκανε. Είναι σίγουρα αναμεμειγμένος στην ενεργειακή κρίση και όσα μας έρχονται τώρα που φεύγει το καλοκαίρι. Θεωρώ ύποπτο το ρόλο του και την πιθανή εμπλοκή στην απώλεια της βασίλισσας Ελισσάβετ.

Και επίσης θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο, πως η ΑΕΚ κινεί τα νήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλετε και αποδείξεις; Μα δεν είναι προφανείς; Σάρωσε τους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Πρωταθλήματα, κύπελλα, τεράστιες νίκες επί των ανταγωνιστών της και τώρα σαρώνει και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα σας πω και κάτι, αλλά να μείνει μεταξύ μας: η ΑΕΚ ελέγχει και την UEFA!

Αλήθεια είναι όλα αυτά. Αυτή είναι μια εικονική πραγματικότητα, την οποία επιμελώς προσπαθούν να συντηρήσουν όλοι. Πως η ΑΕΚ είναι εκείνη που ελέγχει την ΕΠΟ. Η ΑΕΚ είναι εκείνη που κάνει όλους τους διαιτητές να παίζουν υπέρ της 100-0. Η ΑΕΚ είναι εκείνη που σαρώνει τα πάντα προκειμένου η ίδια και οι ευνοούμενοι της να βγαίνουν κερδισμένοι. Μην έχετε καμία αμφιβολία. Αλλά δυστυχώς, την έπιασαν στα πράσα με τον Σιδηρόπουλο. Βρέθηκαν με τη γίδα στην πλάτη και τώρα πρέπει να απολογηθεί για όλα. Να είμαστε δίκαιοι. Πρέπει να παίξουν και οι άλλοι.

Αυτός είναι ο Σιδηρόπουλος

Αν σας φαίνονται παράλογα όλα αυτά, αν δεν είστε πεπεισμένοι πως είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, μάλλον ζείτε κάπου αλλού. Εδώ, στο μαγικό και δροσερό Ελλαδιστάν, έτσι είναι τα πράγματα. Η ΑΕΚ, που έχει τον Μπαλτάκο και τον Μπένετ, έβαλε τον Σιδηρόπουλο. Τον καλό, τον δικό της. Όχι εκείνον που κάποτε συνομιλούσε με τον μακαρίτη κύριο Σάββα και τον αποθέωνε για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό του κ. Μαρινάκη. Ούτε βέβαια εκείνος που κάποτε χαντάκωνε την ΑΕΚ στην Τούμπα επί συνεχόμενες χρονιές, είτε αγνοώντας το πέναλτι του Κάτσε στον Σιμόες, είτε παραβλέποντας πως η μπάλα ήταν εκτός γηπέδου. Και σίγουρα ήταν άλλος εκείνος που καθάριζε στη βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό το 2016.

Πως το λέει ο λαός; Εκεί που χρωστούσαν (στην ΑΕΚ), ζητάνε και το βόδι. Εκεί που η ΑΕΚ έψαχνε τρόπο να σταθεί στα απίθανα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και βίωσαν όλοι με τον Κλάτενμπεργκ, ήρθε το πυρ ομαδόν απ’ όλους για την ιστορία του Σιδηρόπουλου. Ξαφνικά, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έβγαζαν αφρούς για το θέμα με τον διαιτητή του ντέρμπι, θαρρείς και η ΑΕΚ ήταν ευνοούμενη από τη διαδικασία.

Γιατί να θέλει η ΑΕΚ τον Σιδηρόπουλο; Γιατί να θέλει να μπει σε μια διαδικασία έντασης, με το γήπεδο να «βράζει» εναντίον της, χωρίς να έχει το παραμικρό όφελος. Ακόμα και εάν πίστευε κάποιος, ότι η ΑΕΚ ήθελε να επιβάλει τον Σιδηρόπουλο – ναι αυτόν με το όμορφο παρελθόν και τη μόνιμη εύνοια στα παιχνίδια της – πως θα μπορούσε να γίνει έπειτα από τις διαρροές για ορισμούς διαιτητών, για το οργανωμένο bullying και μάλιστα επαίρονται για όσα έκαναν.

Ηθελαν το καθεστώς με τον Κλάτενμπεργκ

Ισως τελικά, να ήθελαν να διατηρηθεί το προηγούμενο καθεστώς. Μάλλον ο Κλάτενμπεργκ και όσα έπραττε, δεν ήταν τόσο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό. Και γιατί θα είναι να πείτε; Μετά από χρόνια, κατέκτησε το κύπελλο, επέστρεψε – έστω στα προκριματικά – των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Δεν είναι λίγο. Τώρα, εάν μόνιμα ευνοούμενος από τη διαδικασία ήταν ένας άλλος, που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι «αιώνιος» αντίπαλος, φαίνεται πως έχει μικρή σημασία.

Εάν στον Παναθηναϊκό δεν προβληματίζεται κανείς, από την ταύτιση απόψεων και σκέψεων με εκείνον που έκανε και τους μουγκούς να μιλήσουν με όσα έβλεπαν, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα. Εάν δεν υπάρχει κανένα θέμα, ώστε να δικαιολογούνται τα αδικαιολόγητα και να εξισώνονται, να τσουβαλιάζονται και να παρουσιάζονται ως ίδιες καταστάσεις που δεν έχουν απολύτως καμιά σχέση μεταξύ τους, τότε όλα είναι καλά.

Το αφήγημα, όλοι τα ίδια κάνουν

Διαβάστε τη συνέχεια

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X