ΑΕΚ: Το Σάββατο στο Λαύριο τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Μικρασιατών-Κωνσταντινουπολιτών Προσφύγων (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Το Σάββατο στο Λαύριο τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Μικρασιατών-Κωνσταντινουπολιτών Προσφύγων (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το μάρμαρο για το μνημείο είναι δωρεά του διοικητικού ηγέτη της ομάδας χάντμπολ, Σταμάτη Παπασταμάτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Λαύριο παραβρέθηκαν ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Μίμης Δεληγιάννης, και ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ, Ηλίας Χατσίκας, εν όψει της τελετής των αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Μικρασιατών-Κωνσταντινουπολιτών Προσφύγων που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (10/09, 18:30).

Πρόκειται για ένα μνημείο δωρεάτου Συλλόγου Μικρασιατών, η βάση στην οποία τοποθετήθηκε είναι δωρεά του Αντιπροέδρου της ΑΕΚ, Σταμάτη Παπασταμάτη, και της Ελληνικής Εταιρείας Γρανιτών, το οποίο δημιουργήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή.
Το μνημείο θα κοσμεί το χώρο παραπλεύρως του Δημαρχείου Λαυρίου και θα θυμίζει σε όλους τα όσα συνέβησαν πριν από έναν αιώνα.

Δείτε φωτογραφίες από το μνημείο:

ΑΕΚ: Το Σάββατο στο Λαύριο τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Μικρασιατών-Κωνσταντινουπολιτών Προσφύγων (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το Σάββατο στο Λαύριο τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Μικρασιατών-Κωνσταντινουπολιτών Προσφύγων (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το Σάββατο στο Λαύριο τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Μικρασιατών-Κωνσταντινουπολιτών Προσφύγων (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X