ΑΕΚ: Τα «μηνύματα» του Γαλανόπουλου

Εικόνες από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Κάθε μέρα που περνάει, ο Γαλανόπουλος δείχνει να πλησιάζει όλο και περισσότερο στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Κώστας Γαλανόπουλος να έχει διανύσει το μεγαλύτερο (και πιθανόν το δυσκολότερο) κομμάτι του ζόρικου και ανηφορικού δρόμου της επιστροφής στην αγωνιστική δράση. Όμως ακόμα δεν έχει φτάσει στο τέλος της διαδρομής. Εξ ου και αυτά τα τελευταία… μέτρα που χρειάζεται, τα διανύει μέσα από την παρουσία στα φιλικά της ΑΕΚ Β.

Ωστόσο η αλήθεια είναι πως κάθε μέρα που περνάει, ο “Γαλανό” στέλνει με την εικόνα του στις προπονήσεις στα Σπάτα, όλο και πιο ενθαρρυντικά μηνύματα για τον βαθμό ετοιμότητάς του. Δείχνει να πλησιάζει όλο και πιο κοντά, στην κατάσταση που πρώτα απ’ όλα ο ίδιος θα ήθελε, για να αισθανθεί ετοιμοπόλεμος και να φωνάξει παρών στα προσκλητήρια του Αλμέιδα για τα ματς της ΑΕΚ.

Ο Γαλανόπουλος συμμετέχει καθημερινά στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και δείχνει να πατάει όλο και πιο δυνατά και να βρίσκει όλο και περισσότερο τον αγωνιστικό του ρυθμό. Κυρίως διότι βγάζει τρομερό πάθος και θέληση μέσα στην δουλειά. Είναι χαρακτηριστικό πως στη σημερινή προπόνηση, στην άσκηση με μπάλα στο ένας εναντίον ενός, σε κανέναν από τους κύκλους, δεν κατάφερε ο αντίπαλος του να τον περάσει. Κάτι που δεν συνέβη με κανένα άλλο “ζευγάρι” της συγκεκριμένης άσκησης.

Προφανώς ακόμα έχει δουλειά μπροστά του. Άλλωστε ακόμα και στη σημερινή προπόνηση, όταν έγιναν ασκήσεις με μίνι διπλά, ο Γαλανόπουλος ήταν σε ρόλο μπαλαντέρ. Ενώ θα πάρει ξανά και χρόνο συμμετοχής σε φιλικό με την ΑΕΚ Β. Όμως κάθε μέρα που περνάει, δείχνει σε ακόμα καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και είναι κάτι που ικανοποιεί πολύ τον Αλμέιδα, ο οποίος περιμένει να βάλει τον “Γαλανό” στην αγωνιστική του εξίσωση.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X