Αλβανός: «Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου- Συνεχίζουμε έτσι»

Παπασταμάτης: «Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για την μνήμη του πατέρα μου είναι αυτό το τουρνουά»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για την παρουσία της ΑΕΚ στο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την κατάκτηση του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Χάντμπολ «Ανδρέας Παπασταμάτης», ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός μίλησε στο aek.gr για την εικόνα της ομάδας του και το επίπεδο ετοιμότητας εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε  ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Δείξαμε ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο που το σκορ ήταν αμφίρροπο και δεν προηγηθήκαμε με πολλά γκολ, πίστη και αποφασιστικότητα, ενώ φάνηκε και το βάθος του πάγκου που έχουμε αλλά και το δέσιμο που έχουμε αποκτήσει ως ομάδα».

Για τη συνέχεια της προετοιμασίας και τη νέα σεζόν, επισήμανε: «Σίγουρα θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά, καθώς έχουν έρθει πάρα πολλοί παίκτες και είναι πολύ δύσκολο μέσα σε ένα μήνα να μάθουν τη φιλοσοφία της ομάδας και τα συστήματα που θέλουμε να παίξουμε. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα απόδοση των παικτών μου και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για την έναρξη της σεζόν, όπου θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δεμένη ομάδα».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X