Γιατί ο Μπακασέτας ήταν στα επίσημα της Ριζούπολης

Γιατί ο Μπακασέτας ήταν στα επίσημα της Ριζούπολης
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν παρών στις εξέδρες της Ριζούπολης για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν ήταν η πρώτη φορά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ποδοσφαιράνθρωπος και ως εκ τούτου ο φυσικός του χώρος είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Ενώ έχει πολλούς και καλούς φίλους μέσα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και όχι μόνο.

Ως εκ τούτου έτσι κι αλλιώς δεν ήταν διόλου παράξενο το γεγονός πως ο Τάσος Μπακασέτας, στο ταξίδι του ενός Σαββατοκύριακου που έκανε στην Αθήνα, βρέθηκε στις εξέδρες της Ριζούπολης για το ματς της Ένωσης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην πραγματικότητα όμως, ο αρχηγός της εθνικής βρέθηκε εκτός από τυπικά, ποδοσφαιράνθρωπος γαρ και ουσιαστικά στον φυσικό του χώρο. Μπορεί βλέπετε ο Μπακασέτας, λόγω χαρακτήρα, να έχει κρατήσει αυστηρά για τον εαυτό του, τους συναισθηματικούς δεσμούς του με την ΑΕΚ. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και πως δεν είναι ισχυροί. Παρόλο που ούτε κατά διάνοια δεν το “πούλησε” την εποχή που ήταν παίκτης της ΑΕΚ, ούτε πρόκειται και να το κάνει ποτέ στη ζωή του.

Διαβάστε περισσότερα για τον λόγο που ήταν στη Ριζούπολη ο Μπακασέτας

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X