ΑΕΚ: Το τέλος της προσφυγιάς μετά από 19 χρόνια και 102 μέρες και 10 διαφορετικά γήπεδα

ΑΕΚ: Το τέλος της προσφυγιάς μετά από 19 χρόνια και 102 μέρες και 10 διαφορετικά γήπεδα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δίνει απόψε στην Ριζούπολη το τελευταίο εντός έδρας ματς μακριά από το δικό της γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί και το αποψινό ματς με τον ΠΑΣ, να είναι προγραμματισμένο να γίνει στην… γειτονιά της ΑΕΚ και όχι στο δικό της, καινούργιο, σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όμως η μέρα είναι ιστορική για την “Ένωση”. Με δεδομένο πως το επόμενο φετινό εντός έδρας παιχνίδι θα διεξαχθεί αρχές Οκτώβρη στην “Opap Arena”, σήμερα μπαίνει τέλος σε μια κιτρινόμαυρη “οδύσσεια”.

Μια “οδύσσεια” που κράτησε 19 χρόνια και 102 μέρες και την ΑΕΚ μέσα σ’ αυτό το πραγματικά πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, να περιπλανιέται συνολικά σε 10 διαφορετικά γήπεδα.

Η “Ένωση” έχει παίξει ως γηπεδούχος κυρίως στο Ολυμπιακό Στάδιο, όμως έχει περάσει και από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, του Ακράτητου στα Λιόσια, στην Λεωφόρο, στην Φυλή, στο γήπεδο του Φωστήρα στον Ταύρο, στην Καλλιθέα, στην Ριζούπολη, στην Πάτρα, ακόμα και στο Καραϊσκάκη για ένα ευρωπαϊκό ματς.

Αυτός ο μεγάλος, ζόρικος, περιπετειώδης κύκλος της ποδοσφαιρικής προσφυγιάς για την ΑΕΚ, ολοκληρώνεται απόψε στην Ριζούπολη. Ένα γήπεδο που η “Ένωση” το χρησιμοποίησε αρκετές φορές ως έδρα και σε πολλές και διαφορετικές σεζόν. Αυτός ο κύκλος για την ΑΕΚ, είχε ανοίξει από την Πάτρα και το Στάδιο της Παναχαϊκής, στις 25 Μαίου του 2003. Ήταν η τελευταία αγωνιστική εκείνης της σεζόν και η ΑΕΚ αντιμετώπιζε εντός έδρας τον Πανιώνιο.

Από την Πάτρα ξεκίνησε η… περιπλάνηση

Είχαν μπει ήδη οι… μπουλντόζες στο γήπεδο “Ν. Γκούμας”, μετά τη νίκη επί του Άρη στις 3 Μαίου. Η ΑΕΚ είχε κερδίσει εκείνο το ματς με 4-2, επιστρέφοντας μάλιστα μετά από 0-2. Ενώ το ένα από τα τέσσερα γκολ της “Ένωσης”, το είχε πετύχει ο νυν team manager της ομάδας, Δημήτρης Ναλιτζής. Από εκείνο το παιχνίδι στην Πάτρα είχε ξεκινήσει η… περιπλάνηση.

Διαβάστε τη συνέχεια.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X