Εμπαπέ: «Βγαίνει» με τρανς μοντέλο του Playboy ο Γάλλος σούπερσταρ

Εμπαπέ: «Βγαίνει» με τρανς μοντέλο του Playboy ο Γάλλος σούπερσταρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κιλιάν Μπαπέ βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα αυτόν τον καιρό κι αυτό ίσως οφείλεται και στην προσωπική του ζωή, αφού ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει ξεκινήσει να βγαίνει με την Ινές Ράου, το πρώτο τρανς μοντέλο στην ιστορία του Playboy.

Ο 23χρονος Γάλλος ποδοσαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν μετά το τέλος της σχέσης του με την ηθοποιό Έμα Σμετ σύμφωνα με την Corrieredellosport βγαίνει με την Ινές Ράου εδώ και λίγους μήνες. Η πρώτη φορά που τους «συνέλαβε» μαζί ο φακός ήταν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο Μάιο, όπου βρίσκοταν μαζί σ’ ένα γιοτ και ο Μπαπέ εκείνη τη στιγμή είχε σηκώσει αγκαλιά το μοντέλο και οι δύο τους γελούσαν αμέριμνοι.

Η γεννημένη (το 1990) στο Παρίσι από Αλγερινούς γονείς Ίνες Ράου είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση, αφού στα 16 της έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου, αλλά μόνο όταν έφτασε στα 24 της το παραδέχθηκε δημοσίως. Μάλιστα το 2018 έβγαλε και αυτοβιογραφία με τίτλο «γυναίκα» για να μοιραστεί αυτή την εμπειρία με τον υπόλοιπο κόσμο. Το 2017 έγινε η πρώτη τρανς που μπήκε στο εξώφυλλο του Playboy, παρ’ ότι είχε κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο περιοδικό το 2014.

Φυσικά, ακόμα η σχέση τους δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από κανέναν από τους δύο, όμως τα διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι κανονικά μαζί.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X