Δύσκολες ώρες για τη Στεφανίδη: «Δεν μπορώ να περπατήσω από τον καναπέ στην κουζίνα»

Στεφανίδη: «Το χειρότερο σενάριο να ακυρωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και τα Παραπολιτικά όπου και μίλησε από καρδιάς για τις δύσκολες στιγμές που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα της και μοιράζεται τα συναισθήματά της μετά το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό του Μονάχου.

Πώς νιώθεις για το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησες στο Μόναχο;

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι κι εγώ και ο σύζυγός μου. Είναι το πρώτο μετάλλιο από το Παγκόσμιο του 2019 στην Ντόχα. Το 2020 δεν έγινε τίποτα και το 2021 ήρθα 4η. Το θέλαμε πολύ να είμαι ξανά στο βάθρο. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Όταν, όμως, μια συναθλήτριά σου κάνει τρία χρυσά ρεκόρ, το μόνο που μπορείς να πεις είναι «χαλάλι της». Γενικά χαιρόμαστε πολύ, γιατί ξέρουμε τι έχει γίνει τα τελευταία τρία χρόνια με τους τραυματισμούς και ο στόχος μας φέτος ήταν να μείνω εκεί και να μην πονάω. Μου είχε πει ο Μιτς: «Τι θες για το 2022;». Και του είχα πει: «Να μην πονάω». Το έχουμε καταφέρει αυτό. Δηλαδή πάντα το σώμα θα έχει κάτι, αλλά ευτυχώς φέτος, χτύπα ξύλο, δεν έχω κάποιον συνεχή τραυματισμό, όπως είχα με τη φτέρνα μου τα τελευταία 2,5 χρόνια. Πάντα πονάει κάτι, αλλά το ξεπερνάμε γρήγορα.

Διαβάστε τη συνέχεια

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X