Νέο «μπλόκο» στη Φλωρεντία για τη Γιουβέντους

Νέο «μπλόκο» στη Φλωρεντία για τη Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Μπορεί να... γλύτωσε την ήττα, όμως η προβληματική Γιουβέντους άφησε ξανά βαθμούς, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στην Φιορεντίνα (1-1)!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα βαθμολογική απώλεια είχε η Γιουβέντους, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι», στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Serie A.

Χωρίς τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, τον οποίο ο Αλέγκρι επέλεξε να προφυλάξει ενόψει του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League, η «Γηραιά Κυρία» προηγήθηκε νωρίς με τον Μίλικ, αλλά από κει και πέρα ήταν ουσιαστικά ακίνδυνη.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κουάμε και είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, με σημαντικότερη το πέναλτι του Γιόβιτς στο 43΄, το οποίο απέκρουσε ο Περίν.

Η σημερινή είναι η τρίτη ισοπαλία σε πέντε ματς για τη Γιουβέντους, η οποία ενδέχεται να μείνει στο -4 από την κορυφή, όπου συγκατοικούν Ρόμα και Αταλάντα (αμφότερες αγωνίζονται αύριο).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X