«Τελειώνει» και ο Μασούρας από τον Ολυμπιακό, πάει στην Τράμπζονσπορ για 3,5 εκατ. ευρώ

«Τελειώνει» και ο Μασούρας από τον Ολυμπιακό, πάει στην Τράμπζονσπορ για 3,5 εκατ. ευρώ
Photo Credits: INTIME

Ξεπουλάει τον Γιώργο Μασούρα ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η μετακίνηση του Γιώργου Μασούρα στην Τραμπζονσπόρ, καθώς τουρκικές πηγές αναφέρουν πως όλες οι πλευρές, έχουν συμφωνήσει για να γίνει η μεταγραφή.

Έτοιμη να πάρει «σάρκα και οστά», φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Γιώργου Μασούρα στην Τραμπζονσπόρ.

Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του διεθνή εξτρέμ στους πρωταθλητές Τουρκίας, καθώς υπάρχει συμφωνία με όλες τις πλευρές.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας επιθετικός έχει πει «ναι» στους Τούρκους και το μόνο που απέμενε, ήταν να δώσει το πράσινο φως και ο Ολυμπιακός, κάτι το οποίο εν τέλει συνέβη.

Οι ίδιες πηγές, τονίζουν πως το ποσό ανέρχεται στα 3,5 εκατ. ευρώ (ίσως και τέσσερα εκατ. ευρώ), με τον Τάσο Μπακασέτα να έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην απόφαση του ποδοσφαιριστή, καθώς έκανε προσπάθειες από την πλευρά του, για να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X