Λε Ταλέκ: «Πάντα σκεφτόμουν να επιστρέψω στη Ρωσία, δεν με ενδιαφέρουν τα πολιτικά»

Λε Ταλέκ: «Πάντα σκεφτόμουν να επιστρέψω στη Ρωσία, δεν με ενδιαφέρουν τα πολιτικά»
Photo Credits: INTIME

Η πρώτη συνέντευξη του Νταμιέν Λε Ταλέκ στη Ρωσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην αμυντικός χαφ της ΑΕΚ, Νταμιέν Λε Ταλέκ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης τη Τορπέντο.

Ο Γάλλος χαφ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη Ρωσία και τον ρόλο που έπαιξε η οικογένειά του στο να επιστρέψει στη χώρα καταγωγής της συζύγου του.

Ο Λε Ταλέκ σε ερώτηση για το πώς αποφάσισε να επιστρέψει στη Ρωσία σε μία περίοδο που όλοι φεύγουν λόγω της κατάστασης με τα γεγονότα στην Ουκρανία, υποστήριξε πως «έχω τα πάντα εδώ. Οικογένεια, παιδιά, ζωή». Εν συνεχεία υπογράμμισε ότι «πάντα σκεφτόμουν να επιστρέψω» ενώ επισήμανε πως «δεν με ενδιαφέρουν τα πολιτικά, θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και να είμαι με την οικογένειά μου».

«Δεν μπορώ να πω αν αισθάνομαι περισσότερο Ρώσος ή Γάλλος», είπε ο Λε Ταλέκ σε σχετική ερώτηση για να σπεύσει στη συνέχεια να υπογραμμίσει ότι «μου αρέσει στη χώρα και γι’ αυτό είμαι εδώ».

Ενώ καταλήγοντας, ο Λε Ταλέκ αναφέρθηκε στις ομορφιές της Μόσχας λέγοτας πως «είναι είναι ωραίο να πηγαίνεις σε εστιατόρια και πάρκα με ένα παιδί εδώ. Είναι μία πόλη για όλα».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X