Κώστας Γαλανόπουλος: Το enwsi.gr «ακτινογραφεί» την επιστροφή του – Τι έδειξε χθες με την ΑΕΚ Β’ (VIDEO)

Κώστας Γαλανόπουλος: Το enwsi.gr «ακτινογραφεί» την επιστροφή του – Τι έδειξε χθες με την ΑΕΚ Β’ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Γαλανόπουλος γύρισε και το enwsi.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει πως έπαιξε ο 24χρονος μέσος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά στην καριέρα τους και τώρα «παλεύει» για ακόμη μία επιστροφή. Με την ευχή όλων να είναι η τελική και η οριστική και πλέον να είναι γερός και υγιής ξανά στα γήπεδα.

Ο 24χρονος μέσος πλέον προπονείται και στο κανονικό πρόγραμμα της πρώτης ομάδας, ενώ παράλληλα συνεχίζει και το ειδικό πρόγραμμα του. Με την ΑΕΚ Β’ παίρνει χρόνο συμμετοχής σε φιλικά και μάλιστα έπαιξε με την Κηφισιά στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι στα Σπάτα για περίπου μισή ώρα.

Χθες ο Γαλανόπουλος ξεκίνησε βασικός απέναντι στην Αγία Παρασκευή στο φιλικό των «κιτρινόμαυρων». Με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, το «25» στην φανέλα και ηγετικό ρόλο στον άξονα.

Ο Γαλανόπουλος στο μικροσκόπιο του enwsi.gr

Το enwsi.gr ήταν στο Δημοτικό Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, κατέγραψε τα πάντα για την συμμετοχή του για 45 λεπτά στο παιχνίδι και σας παρουσιάζει τι έδειξε.

Ο Γαλανόπουλος έπαιξε περισσότερο ως εσωτερικό χαφ στη δεξιά πλευρά, σε σύστημα 4-1-2-3. Ο Μουστακόπουλος είχε ρόλο περισσότερο κόφτη, με τον Γερολέμου αριστερά δίπλα του. Ωστόσο και οι τρεις τους άλλαζαν συνεχώς ρόλους και έτσι ο Γαλανόπουλος πέρασε και από την θέση του αμυντικού χαφ όταν ανέβαιναν οι άλλοι δύο, αλλά πατούσε και την αντίπαλη περιοχή όποτε έβρισκε την ευκαιρία.

Είχε μεγάλη διάθεση να δείξει πράγματα, παρότι ο αγωνιστικός χώρος δεν τον ευνοούσε σε πολλές περιπτώσεις. Ωστόσο, μετά τον τραυματισμό που είχε (επέμβαση στον χόνδρο τον Οκτώβριο του 2021 στην Ιταλία) είχε μεγάλο ενδιαφέρον για τα πατήματα του. Το θετικό είναι ότι έδειξε ότι πλέον δεν έχει καμία φοβία και πατά δυνατά και σε φάση άμυνας και επίθεσης. Και όλα αυτά σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, ομάδας Γ’ εθνικής και αμέσως μετά από καταιγίδα. Ο Γαλανόπουλος έδειξε ότι δεν φοβάται πια, πατούσε πολύ δυνατά, τζαρτζαρίστηκε όταν έπρεπε και όποτε έβρισκε χώρο και έπαιρνε την μπάλα προσπαθούσε να την «κουβαλήσει» προς την επίθεση. Έδειξε ότι θέλει χρόνο στο κομμάτι των επαφών με την μπάλα και του ρυθμού, μετά από τόσο μεγάλη αγωνιστική απραξία (12 Σεπτεμβρίου για 45 λεπτά κόντρα στον Ιωνικό εντός). Ωστόσο, έχει μεγάλη διάθεση, θέλει να γυρίσει όσο το δυνατόν άμεσα και αυτό έδειξε στα 45 λεπτά συμμετοχής του. Μάλιστα, στο 30’ είχε και ένα καλό σουτ εντός περιοχής, το οποίο έδειξε και το ότι πατούσε περιοχή και ήθελε να συμμετάσχει και στο επιθετικό τρίτο.

Ο Γαλανόπουλος ανανέωσε προ ολίγου καιρού με την ΑΕΚ μέχρι το 2024, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και δη ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξαν για ακόμη μία φορά τη διάθεση τους και την έμπρακτη στήριξη τους απέναντι σε ένα παιδί της ΑΕΚ (είναι και στην 5άδα αρχηγών) που ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα και όλοι ελπίζουν ότι σύντομα θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα για την πρώτη ομάδα. Το πλάνο που υπάρχει για τον Γαλανόπουλο είναι να παίξει σε όλα τα φιλικά της ΑΕΚ Β’ και από εκεί να βρει τον ρυθμό για να ενσωματωθεί 100% στην πρώτη ομάδα. Διαδικασία που αναμένεται να διαρκέσει όλο τον Σεπτέμβριο, όμως πρέπει να γίνει πολύ σωστά, με ηρεμία και υπομονή ώστε να μην υπάρξει ξανά πισωγύρισμα…

Ο Γαλανόπουλος στην κάμερα του enwsi.gr

Δείτε VIDEO από την κάμερα του enwsi.gr με τον Γαλανόπουλο στο χθεσινό φιλικό:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X