ΑΕΚ - Βόλος: Η κριτική των 15 «κιτρινόμαυρων»

Εικόνες πριν τη σέντρα του ΑΕΚ - Βόλος
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δέχθηκε γκολ νωρίς από τον Βόλο και με πολλές αγωνιστικές δυσλειτουργίες δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς και έχασε με 0-1 στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς της Ριζούπολης:

Τσίτσαν Στάνκοβιτς:  Υπήρξε μόνο μια φάση στην οποία επί της ουσίας σ’ όλο το ματς έπρεπε να διαχειριστεί και ήταν αυτή του γκολ του Βόλου. Είχε πολλά κορμιά μπροστά του, αλλά φάνηκε κιόλας πως θα μπορούσε να είχε μια καλύτερη αντίδραση. Πάντως από εκεί και πέρα, δεν είχε καμία απολύτως φάση για να διαχειριστεί.

Γιώργος Τζαβέλας: Ξεκίνησε ως κεντρικός στην τριάδα, αλλά όταν άλλαξε το σύστημα ο Αλμέιδα στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε με παρτενέρ τον Βίντα. Τις περισσότερες μονομαχίες τις κέρδισε και έβγαινε και πρώτος πάνω στην μπάλα. Με εξαίρεση ένα λάθος που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, γενικώς ήταν σταθερός.

Εσχάν Χατζισαφί: Έπαιξε και ως αριστερό στόπερ, αλλά και ως αριστερό μπακ. Προσπάθησε πολύ με ανεβάσματα από την πλευρά του, να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία. Διάθεση είχε, προσπάθειες πήρε πάνω του, αλλά ουσία δεν υπήρξε. Τα περισσότερα από τα γεμίσματά του, δεν βρήκαν συμπαίκτη.

Ντομαγκόι Βίντα: Από την αρχή του ματς πήρε πολλές πρωτοβουλίες όσον αφορά την συμμετοχή του στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Είχε ανεβάσματα από την πλευρά του, όπως έκανε και στην Λαμία. Βοήθησε αρκετά ώστε να δώσει παίκτες παραπάνω στην επίθεση της ΑΕΚ. Αλλά αυτό δημιουργούσε ρίσκο όσον αφορά τα κενά στην άμυνα.

Στίβεν Τσούμπερ: Έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της ΑΕΚ, καθώς σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά και να σκοράρει. Από εκεί και πέρα στο πρώτο ημίχρονο, οι πρωτοβουλίες που πήρε, που δεν ήταν πολλές, ήταν σχετικά καλές. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, που ήταν περισσότερες, δεν ήταν καθόλου αποτελεσματικές. Πήρε προσπάθειες στα πόδια του, δεν τις ολοκλήρωσε καθόλου σωστά.

Νορντίν Άμραμπατ: Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο από τον Μαροκινό, εξ ου και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα. Καθυστερούσε το παιχνίδι της ΑΕΚ, εκβίαζε να πάρει προσπάθειες τραβηγμένες, ενώ όλες τις του οι σέντρες ήταν πάνω σε αντίπαλο. Δυσκολεύτηκε πολύ ως δεξί μπακ – χαφ.

Γενς Γιόνσον: Ήταν ο παίκτης που έβγαλε ίσως την περισσότερη δουλειά στην μεσαία γραμμή. Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια του, χωρίς πάντως να λείψουν και τα λάθη. Όμως έτρεξε πολύ, κάλυψε χώρους και τουλάχιστον τα ανασταλτικά του καθήκοντα τα κράτησε πολύ σωστά. Έδωσε την παρολίγον ασίστ στην χαμένη ευκαιρία του Γιόνσον. Αντικαταστάθηκε περισσότερο για λόγους τακτικής.

Νταμιαν Σιμάνσκι: Έτρεξε και αυτός πολύ, προσπάθησε και αυτός να πάρει πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια και να πατήσει την αντίπαλη περιοχή. Υπήρχαν μάλιστα και δυο φάσεις που βρέθηκε σε θέση να εκτελέσει, αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο. Έκανε πάντως και αρκετά λάθη, ειδικά όταν κουράστηκε.

Ορμπελίν Πινέδα: Κάτω του μετρίου το παιχνίδι του Μεξικανού χαφ. Πήρε πολλές μπάλες στα πόδια του και στο πρώτο ημίχρονο και όσο έπαιξε στο δεύτερο.. Ωστόσο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει καμία εξ αυτών. Δεν βρήκε χώρους και αυτούς που βρήκε δεν τους αξιοποίησε. Φέρει και ευθύνη για το γκολ του Βόλου, καθώς έχασε την μπάλα εκεί που δεν έπρεπε.

Πέτρος Μάνταλος: Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Με εξαίρεση την πάσα που έκανε μέσα στην περιοχή στον Γιόνσον, στην χαμένη ευκαιρία του Τσούμπερ, κατά τα άλλα δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου στο οργανωτικό κομμάτι. Έκανε και λάθη με την μπάλα στα πόδια και γενικώς δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Σέρχιο Αραούχο: Έτρεξε πολύ, πάλεψε πολύ αλλά αυτή την φορά δεν κατάφερε να γίνει αποτελεσματικός. Έχασε μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο όταν με δική του προσωπική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή και το σουτ του κόντραρε. Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα, αναλωνόταν πολύ σε τρέξιμο πολύ μακριά από την αντίπαλη περιοχή.

Οι αλλαγές

Λιβάι Γκαρσία: Μπήκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Είχε κέφι, είχε διάθεση αλλά του έλειψε η αποτελεσματικότητα. Προσπάθησε να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή, αλλά είναι πολύ φανερό πως δεν μπορεί να αποδώσει ως σέντερ φορ.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Η δεύτερη κίνηση που έκανε ο Αλμέιδα με το ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονο. Αρχικά έπαιξε ως δεξί μπακ χαφ και στην συνέχεια ως ακραίος αλλά και ως κεντρικός χαφ. Πήρε πολλές προσπάθειες πάνω του, έβγαλε ορισμένες καλές κάθετες πάσες και γενικώς ήταν ο πιο επικίνδυνος και δημιουργικός παίκτης της ΑΕΚ.

Λάζαρος Ρότα: Μπήκε για να παίξει σε ρόλο δεξιού μπακ και να μπορέσει ο Αλμέιδα να γυρίσει τον σχηματισμό με τετράδα στην άμυνα. Παρότι μπήκε πολύ ορεξάτος, όσο περνούσε η ώρα τόσο φαινόταν πως δύσκολα μπορεί να βοηθήσει στην επιθετική λειτουργία. Με εξαίρεση μια φάση που μπήκε στην περιοχή και παραλίγο να σκοράρει, βοήθησε ελάχιστα επιθετικά.

Χρήστος Αλμπάνης: Μπήκε για να βοηθήσει ως δεξί εξτρέμ πλέον σ’ αυτό το 4-2-3-1 που δοκίμασε ο Αλμέιδα. Δεν κατάφερε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου και μάλιστα χάλασε κιόλας μια ή δυο επιθέσεις της ΑΕΚ.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X