ΑΕΚ: Ο Ελίασον έρχεται άμεσα Αθήνα, υπογράφει τριετές συμβόλαιο - H Nιμ κρατά πιθανότατα 20%!

ΑΕΚ: Ο Ελίασον έρχεται άμεσα Αθήνα, υπογράφει τριετές συμβόλαιο - H Nιμ κρατά πιθανότατα 20%!

Ο Νίκλας Ελίασον έρχεται μέχρι τη Δευτέρα στην Αθήνα, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Γαλλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι πάρα πολύ κοντά στο να κλείσει και τυπικά τη μεταγραφή του Νίκλας Ελίασον.

Ο Σουηδός εξτρέμ τέθηκε τα τελευταία 24ωρα υπόψιν του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος ζήτησε να γίνει ό,τι είναι δυνατό για να αποκτηθεί, κάτι που οδήγησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δώσει εντολή να κλείσει άμεσα η μεταγραφή του. Μία μεταγραφή που άργησε να γίνει, αλλά έστω και τώρα έγιναν όλα όσα πρέπει για να τελειώσει άμεσα…

Ο Ελίασον αναμένεται να έρθει άμεσα στην Αθήνα και υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ (2025). Κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι και τη Δευτέρα.

Οπως ήδη σας ενημέρωσε το enwsi.gr η ΑΕΚ έκανε πρόταση πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ και στόχος της είναι να κλείσει άμεσα το deal για την μεταγραφή του. Μάλιστα, πληροφορίες του enwsi.gr από την Γαλλία, αναφέρουν ότι η γαλλική ομάδα θα κρατήσει 20% από τα δικαιώματα του Ελίασον.

Θυμίζουμε πως ο Σουηδός εξτρέμ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και τη σεζόν που μας πέρασε σε 36 συμμετοχές είχε επτά γκολ και επτά ασίστ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X