Τα καλύτερα σημεία του Σαββατοκύριακου 27/28 Αυγούστου

Τα καλύτερα σημεία του Σαββατοκύριακου 27/28 Αυγούστου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γεμάτο ποδοσφαιρική δράση το Σαββατοκύριακο, με την ομάδα του Betmarket.gr να έχει ετοιμάσει σε ένα κείμενο τα καλύτερα σημεία του Σαββατοκύριακου. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βρισκόμαστε ελάχιστες ημέρες πριν την έναρξη του EuroBasket το οποίο θα μας απασχολήσει έντονα το επόμενο διάστημα με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Η Εθνική μας λογίζεται ως ένα από τα φαβορί για μετάλλιο. Φυσικά, σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι διασταυρώσεις Eurobasket 2022 για το ποια ομάδα θα είναι εκείνη που θα φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού κυπέλλου Μπάσκετ 2022. Στην φάση των νοκ-άουτ συμμετέχουν δεκαέξι (16) ομάδες, δηλαδή οι τέσσερις (4) πρώτες από κάθε όμιλο, και διασταυρώνονται χιαστί με τις ομάδες των άλλων ομίλων.

ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ

Δυνατό ξεκίνημα για την Πόρτο στο πρωτάθλημα, με τρεις νίκες και συντελεστή τερμάτων 9-1. Στο πιο πρόσφατο έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην ισχυρή Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πηγαίνει στη Ρίο Αβε, μια έδρα στην οποία έχει εξαιρετική παράδοση, απέναντι σε μια γηπεδούχο που έχει μόλις έναν πόντο στις τρεις πρώτες στροφές.

Ριό Αβε – Πόρτο: 2 (1.30) / Κυριακή 22:30

O ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ

Στην Αγγλία και την Championship υπάρχει λάθος στην βαθμολογία, όσον αφορά την θέση της Γουέστ Μπρομ. Θα έπρεπε να έχει κερδίσει πολύ περισσότερα από όσα πήρε μέχρι σήμερα η Γουέστ Μπρομ. Είναι από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία, είναι εξαιρετική στην επιθετική λειτουργία της και από ανοιχτό παιχνίδι και από στημένες φάσεις, ενώ ήταν η καλύτερη ομάδα σε όλα τα ματς πρωταθλήματος που έδωσε φέτος. Η Χάντερσφιλντ έχει πολλές αδυναμίες και θα έχει πολύ δύσκολο έργο. Διπλό στο 1,88 με δύο και… ταμείο.

Χάντερσφιλντ – Γουέστ Μπρομ: 2 (1.88) / Σάββατο 17:00

ΤΟ FAIR OVER

Από 4αρα προέρχεται η Χέρενφεϊν που δείχνει σοβαρό πρόσωπο τη φετινή σεζόν και απέναντί της βρίσκει μία από τις χειρότερες αμυντικές λειτουργίες της Eredevisie (Ολλανδία). Η Φορτούνα Σιτάρντ μετρά 3/3 over, με την άμυνά της να δέχεται σε καθένα παιχνίδι από τα τρία πρώτα τουλάχιστον 3 τέρματα. Επιθετικά, ωστόσο, έχοντας πλέον τον Μπουράκ Γιλμάζ στην κορυφή της επίθεσης είναι ικανή να σκοράρει και η ίδια. Δίκαιο το over στο 1.64.

Χέρενφεϊν – Φορτούνα Σιτάρντ: over (1.64) / Σάββατο 22:00

TO VALUE OVER

Μπορεί να είναι νωρίς στη σεζόν, όμως το Τρουά – Ανζέ είναι ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θέλουν. Θεωρητικά θα πάει στη λεπτομέρεια, όμως από την στιγμή που είναι αρχή της σεζόν θα δούμε περισσότερα ρίσκα από ότι αν ήμασταν 25η αγωνιστική. Οι άμυνες των δύο ομάδων προσκαλούν τον αντίπαλο να βάλει γκολ, στο… πόδι τους αν το επιτύχουν. Τα μέχρι στιγμής στατιστικά μας οδηγούν στο over2,5 που βρίσκεται λίγο πάνω από τις 2 μονάδες.

Τρουά – Ανζέ: over (2.08) / Κυριακή 16:00

ΤΟ ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ

Στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας η Γκόου Αχέντ Ιγκλς υποδέχεται την Σπάρτα Ρότερνταμ, με τους γηπεδούχους να μετράνε τρεις σερί ήττες οι οποίες έχουν συνοδευτεί από μέτριες εμφανίσεις. Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει ενισχυθεί και στο μοναδικό εκτός έδρας δείγμα της απέναντι στη Χέρενφεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση. Αξίζει να ‘’κυνηγήσουμε’’ την πρώτη νίκη της Σπάρτα απέναντι σε ένα από τα χειρότερα ρόστερ της κατηγορίας. Το διπλό παίζεται στο 3,25 με πρώιμη πληρωμή.

Γκόου Αχεντ Ιγλκς – Σπάρτα Ρότερνταμ: 2 (3.25) / Σάββατο 17:30

ΤΟ ΛΑΤΙΝ

Στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής, η Σαν Λορέντζο φιλοξενεί τη Ροζάριο Σεντράλ, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σταθερά σε ανοδική πορεία, ερχόμενοι από δύο σερί νίκες. Η φιλοξενούμενη ομάδα χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της εκτός έδρας (μόλις μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς) και εκτιμούμε ότι εύκολα ή δύσκολα η Σαν Λορέντζο θα πάρει το τρίποντο της νίκης. Ο άσος προσφέρεται στο 2,05.

Σαν Λορνέντζο – Ροζάριο Σεντράλ: 1 (2.05) / Σάββατο 19:00

ΤΟ COMBO BET

Ένα από τα ενδιαφέροντα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής της Premier League είναι ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λέστερ. Οι «μπλε» πραγματοποίησαν μία από τις χειρότερες, αν όχι τη χειρότερη εμφάνιση τους την περασμένη Κυριακή από τότε που ανέλαβε ο Τόμας Τούχελ, γνωρίζοντας τη συντριβή με 3-0 από τη Λιντς. Οι απουσίες των Ενγκολό Καντέ και Ματέο Κόβασιτς δημιουργούν σοβαρό κενό στον άξονα, ενώ ακόμα η επιθετική τριάδα των Μάουντ-Χάβερτς-Στέρλινγκ δυσκολεύεται να βρει τα πατήματα της. Η Λέστερ από την άλλη δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν και χαρακτηριστικό είναι ότι στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Μπρέντφορντ και Σαουθάμπτον, μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ, δεν κατάφερε να κρατήσει, όμως, το θετικό αποτέλεσμα, έχοντας μόλις 1 βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Η Λέστερ βάζει γκολ, είτε εντός είτε εκτός, η Τσέλσι από την άλλη «πρέπει» να βάλει γκολ, όμως η εικόνα της, ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λιντς ήταν απογοητευτική. Γι’ αυτό και θα στηρίξουμε το over 1,5 με το Χ2 σε διπλή ευκαιρία, το οποίο προσφέρεται στη Betshop σε απόδοση 3,70.

Τσέλσι – Λέστερ: Χ2 + Over1,5 (3.70) / Σάββατο 17:00

ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ελλάδα επιστρέφει μετά το ταξίδι της στη Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ το Βέλγιο για τον δεύτερο αγώνα των προκριματικών, σε ένα άτυπο… φιλικό, λίγο πριν την έναρξη του Eurobasket. Ο Δημήτρης Ιτούδης θέλει να κάνει ένα τελευταίο τεστ σε σχήματα και πρόσωπα, λίγο πριν την αναχώρηση της Εθνικής για το Μιλάνο, εκεί όπου θα δώσει και τα παιχνίδια των ομίλων της διοργάνωσης. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να δούμε λιγότερο χρονικό διάστημα στο παρκέ τους βασικούς παίκτες, όπως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και όταν δεν παίζει ο Greek Freak, παίζει ο Δημήτρης Αγραβάνης. Συνεπώς το over 9,5 στους πόντους του power forward είναι μία καλή επιλογή, με την απόδοση να προσφέρεται στο 1,87 στη Stoiximan.gr.

Ελλάδα – Βέλγιο: over9,5 πόντοι Αγραβάνης / Κυριακή 20:00

Betmarket Επιλογές με βάση την ώρα έναρξης:

● Χάντερσφιλντ – Γουέστ Μπρομ: 2 (1.88) / Σάββατο 17:00
● Τσέλσι – Λέστερ: Χ2 + Over1,5 (3.70) / Σάββατο 17:00
● Γκόου Αχεντ Ιγλκς – Σπάρτα Ρότερνταμ: 2 (3.25) / Σάββατο 17:30
● Σαν Λορνέντζο – Ροζάριο Σεντράλ: 1 (2.05) / Σάββατο 19:00
● Χέρενφεϊν – Φορτούνα Σιτάρντ: over (1.64) / Σάββατο 22:00
● Τρουά – Ανζέ: over (2.08) / Κυριακή 16:00
● Ελλάδα – Βέλγιο: over9,5 πόντοι Αγραβάνης / Κυριακή 20:00
● Ριό Αβε – Πόρτο: 2 (1.30) / Κυριακή 22:30

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X