Κόρινθος: Η σοκαριστική στιγμή της παράσυρσης 19χρονου από οδηγό – Έβαλε όπισθεν & τον ξαναπάτησε! (VIDEO)

Κόρινθος: Η σοκαριστική στιγμή της παράσυρσης 19χρονου από οδηγό – Έβαλε όπισθεν & τον ξαναπάτησε! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο χρόνος παγώνει και ο βαθμός ασυνειδησίας δημιουργεί σοβαρό προβληματισμό. Είναι η στιγμή της παράσυρσης 19χρονου στον Άγιο Γεώργιο Κορίνθου από οδηγό, ο οποίος αφού χτυπά τον πεζό, στη συνέχεια βάζει όπισθεν και ξαναπερνά από πάνω του.

Τρία χρόνια έχουν περάσει από εκείνο το ξημέρωμα. Ο 19χρονος, κατάφερε να επιζήσει και ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά για την πλήρη ανάρρωσή του.


«Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα από αυτό που βρίσκομαι εγώ και η πορεία του προς εμένα φαίνεται αδικαιολόγητη. Αφού με χτύπησε, εκτέλεσε οπισθοπορία, κάνει μια ελαφρά αναπήδηση και περνάει από πάνω μου. Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι είμαι στο οδόστρωμα, αντιλαμβάνομαι τα φώτα στο πεζοδρόμιο και μετά θυμάμαι που ξύπνησα στο νοσοκομείο», τα λόγια του νεαρού από την εφιαλτική εκείνη βραδιά που βίωσε.
«Αυτόν τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω, δεν έχουμε διενέξεις, δεν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών», προσθέτει.

Ο οδηγός εν τέλει σταμάτησε, βγήκε και πλησίασε τον τραυματία. Ένα αγροτικό πέρασε εκείνη την ώρα από τον δρόμο χωρίς να κόψει ταχύτητα. Πέρασε δίπλα από το τραυματισμένο παιδί και συνέχισε την πορεία του.

Ο οδηγός επέστρεψε στο αυτοκίνητο, κάλεσε κάποιον στο τηλέφωνο και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε άνδρας τον οποίο φαίνεται να γνώριζε και μαζί πήγαν πάνω από τον 19χρονο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X