«Ακούγεται για ΑΕΚ και Βαγιεκάνο ο Τράουκο»

«Ακούγεται για ΑΕΚ και Βαγιεκάνο ο Τράουκο»

Δημοσίευμα συνδέει την ΑΕΚ με τον Μιγκέλ Τράουκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη έναν παίκτη που έχει φορέσει τη φανέλα της Σεντ Ετιέν, τον Μιγκέλ Τράουκο, φαίνεται να έχει βάλει στο μάτι η ΑΕΚ σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φρανζ Ταμάγιο, η Ένωση μαζί με την ισπανική Ράγιο Βαγεκάνο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη που έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τους «στεφανουά». «Το όνομα του Τράουκο αρχίζει να ακούγεται έντονα για δύο ευρωπαϊκές ομάδες, τη Ράγιο και την ΑΕΚ», αναφέρει στο tweet του ο ρεπόρτερ.

Ποιος είναι ο Τράουκο

Ο Περουβιανός διεθνής έπαιξε για 3 χρόνια στη Γαλλία με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν έχοντας έρθει στην Ευρώπη από τη Φλαμένγκο.

Ο γεννημένος την 25η Αυγούστου του 1992 άσος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός μπακ και ως αριστερός φουλ μπακ-χαφ, όπως συνέβη αρκετές φορές στη Σεντ Ετιέν.

Ο Τράουκο έπαιξε συνολικά σε 72 ματς με τους «στεφανουά» σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας δύο γκολ και ενώ στη Φλαμένγκο για 3 σεζόν αγωνίστηκε σε 78 ματς με 4 τέρματα.

Είναι 68 φορές διεθνής με την Εθνική Περού και το 2019 ήταν φιναλίστ με την Εθνική ομάδα της χώρας του στον τελικό του Κόπα Αμέρικα και μέλος της καλύτερης ενδεκάδας.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X