Απίθανο «άκυρο» από Κριστιάνο στον Κάραγκερ! (VIDEO)

Απίθανο «άκυρο» από Κριστιάνο στον Κάραγκερ! (VIDEO)

Μία... προσποίηση από αυτές που δεν μας έχει συνηθίσει on air έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον Τζέιμι Κάραγκερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τα media είναι γνωστό πως είναι αρκετά καλή. Ο Πορτογάλος φορ αρέσκεται στο να δίνει συνεντεύξεις ή να κρατά καλές σχέσεις με τους περισσότερους τηλεσχολιαστές.

Άλλωστε με αρκετούς εξ αυτών ήταν κάποια στιγμή στην καριέρα του είτε συμπαίκτης, είτε αντίπαλος. Ο έμπειρος στράικερ δεν ήταν βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ. Κάτι που φυσικά δεν του άρεσε και όσο και αν προσπάθησε να μην το δείξει ή να μην το παραδεχτεί η έκφραση του προσώπου του μαρτυρούσε… άλλα.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο δεν είχε όρεξη για πολλά- πολλά. Πόσο μάλλον όταν ένας πρώην παίκτης των «κόκκινων», ο Τζέιμι Κάραγκερ, προσπάθησε να τον χαιρετίσει. Εκείνος έκανε σαν να μην τον είδε και τον… ντρίμπλαρε on air, ανταλλάζοντας μόνο με τον Ρόι Κιν και τον Γκάρι Νέβιλ μερικές κουβέντες.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X