Απίστευτο πάρτι της Μπάγερν Μονάχου, διέσυρε (0-7) την Μπόχουμ (VIDEO)

Απίστευτο πάρτι της Μπάγερν Μονάχου, διέσυρε (0-7) την Μπόχουμ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ίδιο γήπεδο που πέρσι ηττήθηκε με 4-2, η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε για να διασύρει την Μπόχουμ, την οποία διέλυσε με το εκκωφαντικό 0-7.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Λιρόι Σανέ τελείωσε υποδειγματικά μία εντυπωσιακή ομαδική προσπάθεια και τα πράγματα απλοποίησαν από πολύ νωρίς. Ο Ματάις Ντε Λιχτ βρήκε το πρώτο του γκολ στην Bundesliga (25’), ενώ η ομάδα του Νάγκελσμαν έκλεισε το ημίχρονο στο 0-4, χάρη σε άλλα δύο τέρματα από Κομάν (33’) και Μανέ (42’), ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε και ακυρωθέν τέρμα.

Ο Σενεγαλέζος εκτελεί και πέναλτι στην Μπάγερν και με ένα τέτοιο έκανε το 0-5 (60’), ενώ το μαρτύριο της Μπόχουμ (ο Λαμπρόπουλος μπήκε ως αλλαγή στο 85ο λεπτό) ολοκληρώθηκε με δύο ακόμα τέρματα. Ένα αυτογκόλ του Γκαμπόα (60’) και το τελικό 0-7 που ήρθε από τον Γκνάμπρι (76’), που ήταν ο πέμπτος διαφορετικός σκόρερ στην βραδιά.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X