Λαουτάρο: «Εγώ και ο Λουκάκου θα παλέψουμε κόντρα σε όλους για να κατακτήσουμε τα πάντα»

Λαουτάρο: «Εγώ και ο Λουκάκου θα παλέψουμε κόντρα σε όλους για να κατακτήσουμε τα πάντα»

Την υπόσχεση που έχει δώσει την φετινή σεζόν ο ίδιος μαζί με τον Ρομέλου Λουκάκου αποκάλυψε ο Λαουτάρο Μαρτίνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με 3-0 επικράτησε την Σπέτσια στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» η Ίντερ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Serie A.

Έπειτα από το τέλος του αγώνα ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των «νερατζούρι» μίλησε για την επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στην ομάδα του Μιλάνου, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και την υπόσχεση που έχουν δώσει οι δυο τους για την φετινή σεζόν.

«Είμαι χαρούμενος που ο Λουκάκου επέστρεψε στην Ίντερ. Μόλις έφτασε είπαμε στον εαυτό μας ότι πρέπει να παλέψουμε εναντίον όλων. Χαίρομαι που είναι ξανά εδώ, είναι χρήσιμος και βοηθάει πάντα την ομάδα.

Δεν ξέρω αν είμαστε πιο δυνατοί από πέρσι, αλλά πάντα θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Θα παλέψουμε για να κερδίσουμε τα πάντα. Είμαστε τέσσερις καλοί επιθετικοί και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα χαρακτηριστικά μας. Είμαι χαρούμενος που ο Σκρίνιαρ θα μείνει, γιατί είναι πολύ σημαντικός και το ξέρουν όλοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός σέντερ φορ σε δηλώσεις που έκανε στο Sky Sports.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X