Οργισμένος Τσατάλης κατά συγκεκριμένων ΜΜΕ: «Ντροπή σας, λίγη αξιοπρέπεια δεν έχετε;»

Οργισμένος Τσατάλης κατά συγκεκριμένων ΜΜΕ: «Ντροπή σας, λίγη αξιοπρέπεια δεν έχετε;»
Photo Credits: INTIME

Ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης απάντησε σε ΜΜΕ με συγκεκριμένη κατεύθυνση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά στη σεζόν περνώντας με 0-3 από τη Λαμία.

Ορισμένα Μέσα ωστόσο συνεχίζοντας τη γνωστή γραμμή τους θέλησαν να ειρωνευτούν αυτό το παιχνίδι της Ένωσης ψάχνοντας να ανακαλύψουν διαιτητικά λάθη από το πουθενά.

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης σε οργισμένη ανάρτησή του απαντά σε ορισμένα ΜΜΕ  «Όσο και να καίγεσαι για να μη κερδίσει η ΑΕΚ με την οποία ασχολείσαι με βρώμικα χτυπήματα 24Χ7, μια ελάχιστη αίσθηση αξιοπρέπειας δεν έχεις; Τόση ξεφτίλα;», αναφέρει.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Υπάρχει η γεμάτη αξιοπρέπεια, ήθος και πάθος προσπάθεια για να μείνει ζωντανός ο έντυπος και είχα την τιμή να είμαι μέρος της σε εφημερίδες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν βρεθώ σε άλλο ρόλο.

Υπάρχουν όμως κι από την άλλη κάποια πρωτοσέλιδα, όπως ένα σημερινό για τη νίκη μας στην Λαμία, να σου θυμίζουν τι πρέπει να προσπαθείς σταθερά να μη γίνεις ποτέ. Ντροπή σας για μια ακόμη φορά.

Όσο και να καίγεσαι για να μη κερδίσει η ΑΕΚ με την οποία ασχολείσαι με βρώμικα χτυπήματα 24Χ7, μια ελάχιστη αίσθηση αξιοπρέπειας δεν έχεις; Τόση ξεφτίλα;

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X