Μπαρτσελόνα: Διαφωνία με Τσέλσι για Ομπαμεγιάνγκ, συνεχίζονται οι συζητήσεις

Ζητάει 25 εκατ. ευρώ για τον Ομπαμεγιάνγκ η Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπαρτσελόνα και Τσέλσι μπορεί προς το παρόν να μην τα έχουν βρει για την μεταγραφή του Ομπαμεγιάνγκ, όμως συνεχίζουν τις συνομιλίες για να λυθούν τα όποια ζητήματα και να υπάρξει deal.

Οι Καταλανοί θέλουν να πουλήσουν τον Ομπαμεγιάνγκ για να πάρουν κάποια χρήματα, η Τσέλσι τον θέλει για να ενισχύσει την επίθεσή της, όμως η κοινή τους επιθυμία μόνο δεν αρκεί για να υλοιποιηθεί η μεταγραφή του, αφού υπάρχει διαφωνία σε συγκεκριμένα σημεία.

Βλέπετε η Τσέλσι προσφέρει 15 εκατ. ευρώ συν τον Μάρκος Αλόνσο, που ενδιαφέρει την Μπαρτσελόνα, για να κάνει δικό της τον Γκαμπονέζο επιθετικό. Υπό άλλες συνθήκες αυτή η πρόταση θα κάλυπτε τους Καταλανούς, όμως τώρα εκείνοι χρειάζονται μετρητά για να καταφέρουν να εγγράψουν τον Κουντέ.

Ο Ομπαμεγιάνγκ συνεχίζει να προπονείται αυτή τη στιγμή και να μετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις των «μπλαουγκράνα», κάτι που δείχνει πως η διαπραγμάτευση δεν είναι ακόμα κοντά στο σημείο «τομής». Οι συζητήσεις όμως των δύο πλευρών συνεχίζονται και υπάρχει διάθεση από τις δύο ομάδες να φτάσουν σ’ έναν συμβιβασμό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X