Έφυγε... τρέχοντας ο Τικίνιο - «Μείωσε 50% το συμβόλαιο του για να πάει στην Μποταφόγκο»

Έφυγε... τρέχοντας ο Τικίνιο - «Μείωσε 50% το συμβόλαιο του για να πάει στην Μποταφόγκο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενθουσιασμό προκάλεσε στις τάξεις των οπαδών της Μποταφόγκο, ο επαναπατρισμός του Τικίνιο Σοάρες, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία το ντεμπούτο του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Όπως τόνισε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, αυτό θα αργήσει περίπου τρεις εβδομάδες λόγω τραυματισμού, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το πόσο σημαντική είναι η απόκτηση του παίκτη για τον βραζιλιάνικο σύλλογο.

Παράλληλα στην δημοσιότητα βγήκαν λεπτομέρειες σχετικά με το συμβόλαιο του πρώην άσου του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χόρχε Νίκολα, τα λεφτά που θα παίρνει ο Τικίνιο είναι αρκετά λιγότερα, από αυτά που έπαιρνε ο ίδιος στον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου άσου, θα είναι μειωμένο, σχεδόν κατά 50%, σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε στους «ερυθρόλευκους» δηλαδή λίγο πιο πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X