Κανένα θέμα με Παναθηναϊκό και Μπουλούτ

Κανένα θέμα με Παναθηναϊκό και Μπουλούτ
Photo Credits: INTIME

Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός για Ερόλ Μπουλούτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αβάσιμα είναι τα σενάρια που κυκλοφόρησαν από την Τουρκία περί συνάντησης του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου και του προπονητή της Κάρντιφ, Ερόλ Μπουλούτ.

Το πρωί της Δευτέρας (06/05) του Πάσχα κυκλοφόρησε από την Τουρκία δημοσίευμα που ήθελε τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο να έχει συναντηθεί με τον προπονητή της Κάρντιφ, Ερόλ Μπουλούτ.

Φαίνεται όμως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ των «πρασίνων» και του Τούρκου τεχνικού, αφού το «τριφύλλι» έχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό του μόνο τα τελευταία τρία παιχνίδια της σεζόν, τα δύο του πρωταθλήματος και τον τελικό του Κυπέλλου.

Κάτι που είναι ιδιαίτερο λογικό μιας και το αποτέλεσμά τους θα κρίνει ένα τρόπαιο, τον τρόπο που θα ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός την σεζόν αλλά και το αν και το πότε θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του «περιπέτειες».

Να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα η «πράσινη» ΠΑΕ είχε ξεκαθαρίσει με θέση της πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή στο «τριφύλλι».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X