ΑΕΚ: Ετσι έφτασε στο «χρυσό» deal για τον Μιτάι - Ο ρόλος κλειδί του Μελισσανίδη στη μεταγραφή!

ΑΕΚ: Ετσι έφτασε στο «χρυσό» deal για τον Μιτάι - Ο ρόλος κλειδί του Μελισσανίδη στη μεταγραφή!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρήκε φλέβα χρυσού με τον Μάριο Μιτάι και επένδυσε σωστά – Ο ρόλος του Μελισσανίδη στην τεράστια μεταγραφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ΑΕΚ, ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα τα προηγούμενα χρόνια, ότι δεν είχε τρόπο να αναδεικνύει και να εξελίσσει παίκτες νεαρής ηλικίας. Συνδυαστικά, η ΑΕΚ ήταν μια ομάδα που δεν φαινόταν άνετη στις επαφές με μεγάλα γραφεία ατζέντηδων του εξωτερικού, ώστε να μπει σε μεγάλες συμφωνίες.

Οι μεγάλες πωλήσεις της ΑΕΚ ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού (Μπάρκας, Βράνιες κατά κύριο λόγο), μέχρι που ήρθε σαν «βόμβα» η πώληση του Μάριο Μιτάι στη Λοκομοτίβ Μόσχας, έναντι 3 εκατ. ευρώ και με τους «κιτρινόμαυρους» να διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης.

Στην ΑΕΚ δούλεψαν ιδιαίτερα μεθοδικά το θέμα του 19χρονου Αλβανού αμυντικού. Αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές συμφωνίες, δεδομένου πως ο Μιτάι δεν μετρά παρά ελάχιστες συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και έπαιξε σε όλη την περυσινή σεζόν με την ΑΕΚ Β’. Είναι μάλιστα ενδεικτικό, ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο Αλμέιδα είχε μεν τον Μιτάι μαζί του συνεχώς, αλλά συνήθως τον χρησιμοποιούσε ως αμυντικό χαφ και όχι ως αριστερό μπακ, που είναι η θέση του.

Διαβάστε περισσότερα για το πώς έφτασε στο «χρυσό» ντιλ για τον Μιτάι η ΑΕΚ

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X