«Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: Πρόβα... παρουσίασης με Αραούχο στα μάτριξ του γηπέδου της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

«Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: Πρόβα... παρουσίασης με Αραούχο στα μάτριξ του γηπέδου της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζονται οι ετοιμασίες στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσο οι ημέρες πλησιάζουν, τόσο όλα δείχνουν πως η AEK αναμένεται να αγωνιστεί στην OPAP Arena απέναντι στον Βόλο στις 28 Αυγούστου.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ μπορεί να μην έχει μιλήσει επίσημα για το ζήτημα, ωστόσο όσο δεν το διαψεύδει και στην επίσημη ιστοσελίδα αναγράφεται πως το παιχνίδι θα γίνει στη Νέα Φιλαδέφλεια, οι ελπίδες είναι πολλές.

Στο μεταξύ, οι εργασίες στο γήπεδο συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και μέσα από τα βίντεο της ΠΑΕ με τον Αρόλντ Μουκουντί οι φίλοι της Ένωσης πήραν έμμεσα και μια γεύση από τους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου. Τα έργα εξακολουθούν και στον αγωνιστικό χώρο, όπως και στα σύγχρονα μάτριξ της LG.

Μάλιστα, φαίνεται πως σήμερα έγινε και πρόβα… παρουσίασης ενδεκάδας με τον Σέρχιο Αραούχο να φιγουράρει στα μάτριξ της OPAP Arena.«Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: Πρόβα... παρουσίασης με Αραούχο στα μάτριξ του γηπέδου της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X