Με το σίριαλ «Εμπαπέ - Νεϊμάρ» στην Παρί, οι οπαδοί της Ρεάλ θυμήθηκαν την κίνηση μεγαλείου του Μπενζεμά (VIDEO)

Ο Μπενζεμά ανανεώνει με την Ρεάλ έως το 2024!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Game of thrones των Κιλιάν Μπαπέ και Νεϊμάρ είναι το βασικό θέμα συζήτησης στους κύκλους των οπαδών παγκοσμίως. Ενδεχομένως οι υποστηρικτές της Ρεάλ Μαδρίτης να ρίχνουν ένα βλέφαρο παραπάνω στα όσα συμβαίνουν στο Παρίσι, δεδομένου ότι βρέθηκαν μια ανάσα από την απόκτηση του Γάλλου αστέρα.

Η κόντρα των δύο επιθετικών με αφορμή το ποιος θα αναλάβει να εκτελέσει τα κερδισμένα πέναλτι της ομάδας στο τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μονπελιέ, κινητοποίησε τον Σέρχιο Ράμος, αλλά και τους ιθύνοντες της ομάδας που προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Την ίδια στιγμή στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, οι φίλοι της «βασίλισσας» θυμήθηκαν ότι στο παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League, ο Καρίμ Μπενζεμά πρόσφερε στον Ροντρίγκο να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε, με σκοπό ο Βραζιλιάνος να φτάσει στο χατ-τρικ!

Την αποκάλυψε την είχε κάνει ο ίδιος ο Ροντρίγκο λέγοντας πως: «Ο Καρίμ με ρώτησε αν ήθελα να πάρω το πέναλτι για να κάνω χατ-τρικ. Αλλά ξέρω ότι πάντα προπονείται και πάντα εκτελεί πέναλτι και φυσικά, με τη σεζόν που κάνει, του είπα: “Όχι, εσύ. πρέπει να το εκτελέσεις Καρίμ».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X