Γκρίνια στην Παρί: «Υποσχέθηκαν στον Μπαπέ ότι θα εκτελεί τα πέναλτι»

Ο Μπαπέ τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ-άουτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δημοσιεύματα στη Γαλλία αναφέρουν ότι οι διοικούντες της Παρί Σεν Ζερμέν υποσχέθηκαν στον Μπαπέ για να ανανεώσει το συμβόλαιο του ότι θα εκτελεί τα πέναλτι αλλά αυτό απέναντι στην Μονπελιέ δεν έγινε.

Με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια η Παρί Σεν Ζερμέν έχει πάρει από νωρίς κεφάλι στην βαθμολογία του γαλλικού πρωταθλήματος αλλά το κλίμα στην ομάδα μόνο καλό δεν είναι.

Το Σάββατο 13/8 η γαλλική ομάδα νίκησε με 5-2 την Μονπελιέ αλλά η κίνηση του Νεϊμάρ να εκτελέσει αυτός το πέναλτι για το 2-0 στο 43ο λεπτό έχει προκαλέσει αναταράξεις και δυσαρέσκεια στον Κιλιάν Μπαπέ.

Οι σχέσεις των δύο είναι κάκιστες και δεν είναι τυχαίο ότι ο Μπαπέ φέρεται να έχει ζητήσει την πώληση του Βραζιλιάνου.

Δημοσιεύματα στη Γαλλία, αναφέρουν ότι ο Γάλλος είναι δυσαρεστημένος καθώς κάποιες από τις υποσχέσεις της διοίκησης προς το πρόσωπο του για να ανανεώσει το συμβόλαιο του και να μην πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν τηρούνται. Μία από αυτές μάλιστα, φέρεται να είναι ότι θα εκτελεί ο ίδιος τα πέναλτι, κάτι που δεν έγινε με τη Μονπελιέ.

Όπως και να έχει το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι καλό και ο Κριστόφ Γκαλτιέ καλείται να βρει λύσεις.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X