«Είναι ο κορυφαίος παίκτης στοιχήματος στην ιστορία»: Ο Έλληνας που πλούτισε βρίσκοντας το «λάθος» στις αποδόσεις

«Είναι ο κορυφαίος παίκτης στοιχήματος στην ιστορία»: Ο Έλληνας που πλούτισε βρίσκοντας το «λάθος» στις αποδόσεις

Από παίκτης του στοιχήματος στο πόκερ κι από κει στον επαγγελματικό αθλητισμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπατέρας του, έπαιζε τζόγο όπου μπορούσε. Αλογα, χαρτιά, ζάρια. Όταν έγινε 18 χρονών, τον πήρε μαζί του στις διακοπές στο Λας Βέγκας και πέρασαν τις περισσότερες μέρες στο Ceasar’s Palace. Λόγω του ορίου ηλικίας όμως, ο μικρός δεν μπορούσε να ακολουθήσει στα τραπέζια του black-jack και ‘αναγκαστικά’ περνούσε εκείνες τις ώρες στο Sportsbook του ξενοδοχείου. Έναν χώρο με χαμηλό φωτισμό όπου οι «παίκτες» πόνταραν σε διάφορα αθλητικά γεγονότα. Αυτή ήταν η πρώτη σύνδεση του NBA με το στοίχημα στο μυαλό του Χαράλαμπου Βούλγαρη.

Αφού μετανάστευσε από το Άργος στο Winnipeg του Καναδά, ο πατέρας ξεκίνησε ανοίγοντας το εστιατόριο «Ερμής» και σε λίγα χρόνια ισχυροποιήθηκε ασχολούμενος με κτηματομεσιτικά. «Δεν μελετούσε ποτέ τίποτα. Πόνταρε ανάλογα με το feeling. Έβλεπε στον ύπνο του αριθμούς και χρώματα και αυτό ήταν αρκετό για να επηρεάσει την απόφαση της επόμενης ημέρας» θυμάται ο Μπομπ, ο οποίος ακολούθησε εντελώς διαφορετικό δρόμο στα bets του. Ο 47χρονος σήμερα, δημιούργησε μια περιουσία από το στοίχημα και το poker και εδώ και μερικές μέρες μπήκε στο κόλπο του ισπανικού ποδοσφαίρου.

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια του κειμένου

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X