Γκέλα με το... καλησπέρα για την Μπαρτσελόνα - Έμεινε στο 0-0 εντός με τη Βαγιεκάνο

Γκέλα με το... καλησπέρα για την Μπαρτσελόνα - Έμεινε στο 0-0 εντός με τη Βαγιεκάνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρεμιέρα με στραβοπάτημα για την Μπαρτσελόνα που έμεινε στο μηδέν κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο (0-0), για την 1η αγωνιστική της La Liga.

Η Μπαρτσελόνα είχε πάνω από 20 τελικές, όμως έπεσε στον εκπληκτικό Ντιμιτριέφσκι που κατέβασε… ρολά κρατώντας «ζωντανή» με τις αποκρούσεις του την Ράγιο Βαγιεκάνο, που είχε τις ευκαιρίες της για να «κλέψει» το ματς.

Οι Καταλανοί με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην κορυφή της επίθεσης είχε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης την κατοχή της μπάλας, χάνοντας τρομερές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Ντεμπελέ για να ανοίξει το σκορ.

Η μεγαλύτερη φάση όμως, χάθηκε στο 45′ για την Ράγιο, όταν ο Άλβαρες προτίμησε να πλασάρει τον Τερ Στέγκεν, έχοντας δίπλα του σε κενή εστία τον Καμπέγιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα ανέβασε την απόδοσή της και έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Λεβαντόφσκι και τον Ομπαμεγιάνγκ για να πάρει το τρίποντο της νίκης, όμως ο εκπληκτικός Ντιμιτριέφσκι κατέβασε… ρολά.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης, με την Μπαρτσελόνα να κάνει πρεμιέρα με γκέλα στο Καμπ Νου, βρίσκοντας σθεναρή αντίσταση από την μαχητική Ράγιο Βαγεκάνο…

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X