Για πρώτη φορά φωτογραφία της νέας συντρόφου του Πικέ

Για πρώτη φορά φωτογραφία της νέας συντρόφου του Πικέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για πρώτη φορά κυκλοφορεί φωτογραφία της γυναίκας που φαίνεται πως είναι η νέα σύντροφος του Ζεράρ Πικέ.

Δεν άργησε να βρει την… διάδοχο της Κολομβιανής τραγουδίστριας ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει δεσμό με την 23χρονη Κλάρα Κία Μάρτι.

Είναι μια 23χρονη φοιτήτρια, η οποία εργάζεται στην εταιρεία του Πικέ, Kosmos, ενώ είναι και υεπύθυνη διοργάνωσης διαφόρων events.Για πρώτη φορά φωτογραφία της νέας συντρόφου του Πικέ

Σύμφωνα με επορτάζ, το ζευγάρι βρίσκεται σε σχέση εδώ και μήνες, αλλά το κρατούσε μυστικό λόγω και του πρόσφατου χωρισμού του Πικέ, που ανακοινώθηκε επίσημα τον περασμένο Ιούνιο.

«Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μήνες. Κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους ωστόσο πο κοντινοί τους άνθρωποι το γνωρίζουν. Οι άνθρωποι του, τον βοήθησαν να κρατήσει το ειδύλλιο κρυφό και έχουν σβήσει τους λογαριασμούς της νεαρής κοπέλας από τα social media, ώστε να μην μπορούν να βρεθούν εύκολα φωτογραφίες της» αναφέρει η εφημερίδα SUN.

Ποια είναι αυτή η γυναίκα, λοιπόν;

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X