Εθνική μπάσκετ: Χωρίς τέσσερις στη Μαδρίτη για το φιλικό με Ισπανία

Εθνική μπάσκετ: Χωρίς τέσσερις στη Μαδρίτη για το φιλικό με Ισπανία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την πολύ ελπιδοφόρα χθεσινή εμφάνιση και τη νίκη επί της Ισπανίας (86-70), η αποστολή της Εθνικής ομάδας αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για τη Μαδρίτη, όπου την Πέμπτη (20:30, ΕΡΤ3) οι δύο ομάδες θα δώσουν το δεύτερο φιλικό τους παιχνίδι.

Στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Κώστας Σλούκας (που θα μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα μετά την επιστροφή από Ισπανία) και Γιώργος Παπαγιάννης (που κάνει προσπάθεια για να είναι έτοιμος τουλάχιστον στο Ευρωμπάσκετ), καθώς και για λόγους τακτικής οι Δημήτρης Μωραΐτης (που είχε μείνει και χθες εκτός 14άδας) και Κωστής Γόντικας (που ήταν χθες στη 14αδα αλλά δεν αγωνίστηκε, όπως και ο Μιχάλης Λούντζης).

Αναλυτικά η 14μελης αποστολή της ελληνικής ομάδας: Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μιχάλης Λούντζης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Κουζέλογλου.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X