Νέβιλ: «Όταν χτυπάει το κινητό σου και βλέπεις ότι είναι η Γιουνάιτεντ, το απορρίπτεις»! (VIDEO)

Νέβιλ: «Όταν χτυπάει το κινητό σου και βλέπεις ότι είναι η Γιουνάιτεντ, το απορρίπτεις»! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκάρι Νέβιλ ανέφερε την σκληρή αλήθεια που επικρατεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τόνισε ότι έχει χαθεί παντελώς το δέλεαρ της συμμετοχής στους «κόκκινους διαβόλους».

Αν και βρίσκονταν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για το παιχνίδι της Σίτι με την Γουέστ Χαμ όπου έλαμψε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο Γκάρι Νέβιλ και ο Ρόι Κιν μίλησαν με σκληρή γλώσσα για τα τεκταινόμενα στην Γιουνάιτεντ μετά και την κατραπακιά στην πρεμιέρα (2-1) από την Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ».

«Όταν χτυπήσει το τηλέφωνό σου και δεις ότι είναι από την Γιουνάιτεντ, το απορρίπτεις…» είπε ο άλλοτε δεξιός μπακ του συλλόγου, με τον Κιν να συμπληρώνει: «Ποιος εμπλέκεται στις μεταγραφέ; Ποιος παίρνει αποφάσεις; Τώρα λένε να επιστρέψει ο Φέργκιουσον… Τι ακριβώς συμβαίνει στο κλαμπ;».

Ο Νέβιλ, πάντως, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι: «Οι Γκλέιζερ πρέπει επιτέλους να πουλήσουν. Έχει έρθει η ώρα. Είναι τώρα…».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X