Ρούνεϊ: «Η Γιουνάιτεντ πρέπει να αφήσει τον Ρονάλντο να φύγει»

Ρούνεϊ: «Η Γιουνάιτεντ πρέπει να αφήσει τον Ρονάλντο να φύγει»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, πιστεύει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φύγει, αν θέλει να χτίσει μια επιτυχημένη ομάδα για το μέλλον υπό τον νέο προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο 37χρονος Ρονάλντο, ο οποίος επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ από τη Γιουβέντους την περασμένη σεζόν, φέρεται να θέλει να φύγει από το Ολντ Τράφορντ, μετά την αποτυχία της ομάδας να προκριθεί στο Champions League.

«Πιστεύω ότι η Γιουνάιτεντ πρέπει να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φύγει. Δεν είναι ότι ο Ρονάλντο δεν μπορεί να παίξει σε μια ομάδα του Τεν Χαγκ. Μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα» είπε ο Ρούνεϊ, ο οποίος τώρα είναι προπονητής στη DC Γιουνάιτεντ στο MLS, μιλώντας στους Times.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X