Ο Ολυμπιακός αποδομεί πλήρως Μανωλά και Παπασταθόπουλο – Ούτε… κιχ για την Εθνική πια

Ο Ολυμπιακός αποδομεί πλήρως Μανωλά και Παπασταθόπουλο – Ούτε… κιχ για την Εθνική πια

Ο Ολυμπιακός πάει σε άλλες πρακτικές πια...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός τους δείχνει με τρόπο την πόρτα της εξόδου όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ και πάει χαμένη τόση προπαγάνδα και τόση λάσπη που έριχναν στην Εθνική ομάδα επειδή δεν καλούνται Παπασταθόπουλος και Μανωλάς.

Η κατάσταση στον Ολυμπιακό είναι τόσο ευμετάβλητη που δεν προλαβαίνει κανείς τις εξελίξεις. Ο Μαρτίνς από προπονητάρα γίνεται μυρωδιάς, ο Μοντεστό από εκπληκτικό στέλεχος φεύγει πριν το πάρει χαμπάρι κανείς. Αποφάσεις είναι όλες, κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Όχι του Ολυμπιακός-Μακάμπι 0-4, του συνολικού αποτελέσματος.

Πλέον περνάμε σε νέο επίπεδο μετάβασης από την αποθέωση και τη σιγουριά πως θα… σκίσουμε τα πάντα, σε απαξίωση και προσπάθεια να «γλιτώσει» η ομάδα του λιμανιού από μια κατάσταση. Όπου «κατάσταση» βάζετε δίπλα τα ονόματα των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Κώστα Μανωλά.

Είναι προφανές και το αντιλαμβάνεται μέχρι κι ο αρχάριος στην ανάγνωση της προπαγάνδας, πως οι δύο Έλληνες στόπερ έχουν χάσει κάθε «κανονάκι» που διέθεταν, με χέρια σταυρωμένα και κοιτώντας στον ουρανό η διοίκηση του ΟΣΦΠ προσεύχεται να βρεθεί κάποια πρόταση ή κάποιος τρόπος για να αποχωρήσουν.

Διαβάστε περισσότερα για Μανωλά-Παπασταθόπουλο

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X