Περιστέρι: Βρέθηκε νεκρή 17χρονη - Αναζητείται ο σύντροφός της (VIDEO)

Θρίλερ με Aραβα χρηματιστή: Εντοπίστηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της παραλιακής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θρίλερ με τον θάνατο 17χρονης κοπέλας, η οποία αργά χθες το βράδυ της Δευτέρας (1/8) βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η γυναίκα έφερε μώλωπες στο σώμα και τα χέρια της παρότι στο σπίτι δε διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασης.

Την κοπέλα εντόπισαν η μητέρα και η αδερφή της, οι οποίες κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.


Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για μια αλλοδαπή, πιθανότατα με καταγωγή από το Πακιστάν, οι οποία εντοπίστηκε δολοφονημένη στο σπίτι της επί της οδού Αραχώβης. Το άτυχο κορίτσι βρήκε νεκρό η μητέρα του, οι οποία ειδοποίησε τις Αρχές.

Η αστυνομία αναζητά τον σύντροφό της, καθώς θεωρεί ότι είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Η αστυνομία έχει προχωρήσει και σε προσαγωγή φιλικού ζευγαριού.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X