ΑΕΚ: Έπιασε δουλειά με μοναδικό στόχο την επιστροφή στην κορυφή

ΑΕΚ: Έπιασε δουλειά με μοναδικό στόχο την επιστροφή στην κορυφή

Παρουσία του διοικητικού ηγέτη Σταμάτη Παπασταμάτη ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολλά νέα πρόσωπα, φιλοδοξίες και όρεξη για πολλή δουλειά ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ.

Παρουσία του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Σταμάτη Παπασταμάτη ο οποίος και καλωσόρισε έναν -έναν όλους τους παίκτες η ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της σεζόν στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».  Ο νέος προπονητής, Αλέξης Αλβανός και οι συνεργάτες του υποδέχτηκαν τους νέους και τους παλιούς παίκτες πιάνοντας αμέσως δουλειά. Μοναδικοί απόντες ήταν ο Πάτρικ Λέμος που βρίσκεται στην Βραζιλία για ιατρικούς λόγους και ο Θέμης Ηλιόπουλος που εκπληρώνει την στρατιωτική του θητεία. Κοντά στην ομάδα στην πρώτη προπόνηση ήταν επίσης και ο αθλητικός διευθυντής, Στάθης Παπαχαρτοφύλης αλλά και ο τιμ μάνατζερ, Ηλίας Χατσίκας. Το κλίμα ήταν πολύ καλό με τους παλιούς να υποδέχονται με τον καλύτερο τρόπο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα κάνοντας τους να νιώσουν άνετα με το …καλημέρα.

Από την μεριά του ο προπονητής Αλέξης Αλβανός σχολίασε χαρακτηριστικά προς τους παίκτες: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που είμαστε σήμερα εδώ όλοι μαζί. Είμαστε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζει να βρισκόμαστε εδώ. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά και θα πολεμήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι σίγουρος ότι είστε οι καλύτεροι και θα το δείξουμε και στον κόσμο. Και τώρα πάμε για σκληρή δουλειά».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X