Προστατεύει τον Πικέ ο Πουγιόλ: «Λίγοι πιάνουν την απόδοση σου»

Προστατεύει τον Πικέ ο Πουγιόλ: «Λίγοι πιάνουν την απόδοση σου»
Photo Credits: INTIME

Ο Κάρλες Πουγιόλ θέλησε να προστατεύσει τον άλλοτε συμπαίκτη του, Ζεράρ Πικέ, για την δριμύτατη κριτική που δέχεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον τελευταίο καιρό, το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στη Μπαρτσελόνα για τον Ζεράρ Πικέ, είναι ιδιαίτερα βαρύ.

Οι «μπλαουγκράνα» πρόσθεσαν στο δυναμικό τους, τους Τόμας Κρίστενσεν και Ζιλ Κουντέ. Οπότε, ο Ισπανός στόπερ πιθανότατα δεν θα λογίζεται βασικός τη νέα σεζόν.

Πάντως ο 35χρονος ποδοσφαιριστής, βρήκε έναν σύμμαχο. Αυτός είναι ο πάλαι ποτέ παρτενέρ του στη «χρυσή» εποχή της Μπαρτσελόνα και αιώνιος αρχηγός της, Κάρλες Πουγιόλ.

Μέσω ανάρτησης στο Instagram, ο θρύλος των Καταλανών τονίζει πως ακόμα και τώρα, ο Πικέ παραμένει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο κόσμο, ενώ πέρσι ήταν από τους πιο αποδοτικούς παίκτες του κλαμπ.

Η ανάρτηση του Πουγιόλ:

«Είχα την τύχη να μοιράζομαι τα αποδυτήρια με πολλούς παίκτες και ο Zεράρ είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς. Πέρυσι, κατά τη γνώμη μου, ήταν ένας από τους καλύτερους και έπαιξε πολλά παιχνίδια με κάτω από ασφυχτική πίεση. Υπάρχουν λίγοι στόπερ στον κόσμο που μπορούν να πιάσουν την απόδοσή του. Η ομάδα δυναμώνει και αυτός ο ανταγωνισμός θα προκαλέσει τους πάντες να δώσουν το 100% και αυτό θα είναι πολύ θετικό για την ομάδα. Ζήτω η Μπάρτσα!».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carles Puyol (@carles5puyol)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X