Ούτε και φέτος θα πάει... τελικό ο ΠΑΟΚ, 1-1 με τη Λέφσκι στη Τούμπα και αντίο Ευρώπη

Ούτε και φέτος θα πάει... τελικό  ο ΠΑΟΚ,  1-1 με τη Λέφσκι στη Τούμπα και αντίο Ευρώπη
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ έδειξε ανήμπορος να αντιδράσει και αποκλείστηκε δίκαια από τη Λέφσκι Σόφιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ δε πάει ούτε φέτος… τελικό!

Παρά τα όνειρα που κάνανε στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ έδειξε για ακόμη μια φορά τα τεράστια «κενά» που έχει σαν ομάδα, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί πρόωρα από την Ευρώπη.

Σε κανένα σημείο και στα δύο παιχνίδια, η ομάδα του Λουτσέσκου δεν αποτέλεσε φόβητρο για τον βουλγάρικο σύλλογο.

Ίσα-ίσα που… γλίτωσε από την ήττα! Η Λέφσκι με γκολ του Ρονάλντο στο 25ο λεπτό άνοιξε το γκολ για τους φιλοξενούμενους, τελειώνοντας ουσιαστικά, όσες ελπίδες είχε ο ΠΑΟΚ για πρόκριση.

Οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ντάντας στο 56′ αλλά μετά από εκεί, δεν απείλησε ουσιαστικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Εκτός των άλλων, οι Θεσσαλονικείς τελείωσαν με 9 παίκτες την αναμέτρηση.  Ο Ντάγκλας Αουγκούστο και ο… αιώνια αδικημένος Βιεϊρίνια, δέχτηκαν αμφότεροι δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρίες στον διαιτητή.

Μετά το τέλος του ματς, οι αποδοκιμασίες στη Τούμπα ήταν εντονότατες, με αποδέκτες τους πάντες!

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X