ΑΕΚ: Η Μπεσίκτας έκοψε την μεταγραφή του Βιντα στην Άρσεναλ

ΑΕΚ: Η Μπεσίκτας έκοψε την μεταγραφή του Βιντα στην Άρσεναλ
Photo Credits: INTIME

To 2018 μεγάλες ομάδες της Premier League ενδιαφέρθηκαν έντονα για τον Ντομαγκόι Βίντα που αγωνιζόταν στην Μπεσίκτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην καριέρα του ο Ντομαγκόι Βίντα έχει δει και πρωταθλήματα και κύπελλα. Αλλά αυτό που και ο ίδιος παραδέχεται, είναι πως τίποτα δεν συγκρίνεται μ’ αυτό που έζησε το καλοκαίρι του 2018, όταν με την εθνική ομάδα της Κροατίας, έφτασε μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μπορεί ως βασικός σ’ όλα τα ματς και στον τελικό, τελικά να μην σήκωσε το τρόπαιο, όμως εκτοξεύτηκαν οι “μετοχές” του Βίντα στον ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ήταν εκείνο το καλοκαίρι που ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός μπήκε για τα καλά στο στόχαστρο ομάδων από την Premier League. Η πρώτη που πλησίασε την Μπεσίκτας για να διερευνήσει προθέσεις για την πώληση του Βίντα, ήταν η Άστον Βίλα. Σύμφωνα όμως με τα δημοσιεύματα τότε στην Αγγλία, εκείνη που μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι για τον Κροάτη διεθνή στόπερ ήταν η Άρσεναλ. Μάλιστα ο τότε πρόεδρος της Μπεσίκτας Φικρέτ Ορμάν είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο για να κλείσει την μεταγραφή.

Πάτησε ΕΔΩ για το έντονο ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Ντομαγκόι Βίντα

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X