Η ΑΕΚ σήμερα κόντρα στην Ουτρέχτη στο τελευταίο φιλικό στο Αλκμάαρ (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ σήμερα κόντρα στην Ουτρέχτη στο τελευταίο φιλικό στο Αλκμάαρ (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Τρίτο και τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία για την ΑΕΚ απέναντι στην Ουτρέχτη των Μπάρκα-Δουβίκα

Τελευταία φιλική αναμέτρηση για την ΑΕΚ επί ολλανδικού εδάφους σήμερα το απόγευμα.

Η Ένωση αντιμετωπίζει την ολλανδική Ουτρέχτη (17:00 ώρα Ελλάδος, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport 2)  μια ημέρα πριν την αναχώρηση της από το Αλκμάαρ οπού πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο στο προπονητικό κέντρο Alkmaarsche Boys που έγινε και ο τελευταίος αγώνας απέναντι στην Φόλενταμ με τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν με 2-1.

Το πλάνο του Αλμέιδα για την 11άδα της ΑΕΚ

Ο προπονητής της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα δεν φαίνεται ότι θα αλλάξει κατά πολύ τις επιλογές του στο φιλικό με την Ουτρέχτη. Πιθανότατα ο Στάνκοβιτς αυτή την φορά θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, με την τριάδα της άμυνας να είναι ο Σιμάνσκι στο κέντρο, αριστερά ο Τζαβέλλας με τον Μήτογλου στα δεξιά. Στα χαφ ο Γιόνσον (αν παίξει) θα είναι κόφτης, με Πινέδα-Γκατσίνοβιτς στα χαφ και Τσούμπερ (αριστερά) και Ρότα (δεξιά) να παίζουν ως μπακ χαφ στο 3-5-2. Στην επίθεση σε ελεύθερο ρόλο ο Μάνταλος, δίπλα στον Λιβάι Γκαρσία, ελέω της απουσίας του Σέρχιο Αραούχο.

Αν δεν παίξει ο Γιόνσον (έκανε αποφόρτιση χθες) θα είναι ο Σιμάνσκι κόφτης, με Πινέδα-Γκατσίνοβιτς μπροστά του και κεντρικό στόπερ τον Τζαβέλλα, με τον Χατζισαφί αριστερά στην άμυνα.

Δεν αποκλείονται αλλαγές στην διάταξη και στα πρόσωπα από τον Ματίας Αλμέιδα που έχεις ως ξεκάθαρο στόχο να δει την ομάδα του να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, και να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Η Ουτρέχτη των Μπάρκα-Δουβίκα προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα καθώς στις 6 Αυγούστου αντιμετωπίζει την Βαλβάικ εκτός έδρας. Στις 30 του μήνα αντιμετωπίζει σε φιλικό την Σαχτάρ.

Η ΑΕΚ θα κάνει διπλή προπόνηση και την Πέμπτη και την Παρασκευή το μεσημέρι πετά μέσω Βρυξελλών για την Αθήνα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X