Πόρτις: «Ο Γιάννης και ο Θανάσης μιλάνε ελληνικά όταν παίζουμε χαρτιά, μάλλον κλέβουν!»

Πόρτις: «Ο Γιάννης και ο Θανάσης μιλάνε ελληνικά όταν παίζουμε χαρτιά, μάλλον κλέβουν!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπόμπι Πόρτις μίλησε σε podcast και σχολίασε με πολύ χιούμορ τους συμπαίκτες του στους Μπακς. Χαρακτήρισε πιο ανοιχτοχέρη από όλους τον Τζρου Χόλιντεϊ, ενώ στο ερώτημα ποιος είναι λιγότερο πιθανό να αναλάβει τον λογαριασμό σε ένα τραπέζι είπε χωρίς σκέψη «ο Κρις Μίντλετον».

Επέλεξε τον εαυτό του πρώτο και τον Μίντλετον δεύτερο στο ερώτημα ποιος είναι αυτός που κερδίζει στα χαρτιά, ενώ όταν ρωτήθηκε ποιος είναι πιο πιθανός να κλέψει όταν παίζουν χαρτιά, αρχικά απάντησε «ο Γουέσλεϊ Μάθιους», αλλά μετά… ανασκεύασε. «Όχι, ο Γιάννης και ο Θανάσης, φίλε! Όταν παίζουμε χαρτιά όλο μιλάνε ελληνικά. Δεν ξέρω τι μπορεί να λένε», ανέφερε.

Ο 27χρονος άσος υπέγραψε αυτό το καλοκαίρι τετραετές συμβόλαιο 49 εκατ. δολαρίων με τους Μπακς, με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2021, στην πρώτη του σεζόν στο Μιλγουόκι. Φέτος είχε 14,6 πόντους και 9,1 ριμπάουντ σε 28,2 λεπτά κατά μέσο όρο στη regular season, ενώ στα playoffs οι αριθμοί του ήταν 10,6 πόντοι και 10 ριμπάουντ σε 24,8λεπτά ανά αγώνα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X