Αποκάλυψη: Η συνάντηση Μελισσανίδη-Γαλανόπουλου χθες το πρωί στα Σπάτα πριν την ανανέωση!

Αποκάλυψη: Η συνάντηση Μελισσανίδη-Γαλανόπουλου χθες το πρωί στα Σπάτα πριν την ανανέωση!
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Γαλανόπουλος και το... παρασκήνιο της παραμονής του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος από χθες είναι «δεμένος» με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Ουσιαστικά το τρέχον συμβόλαιο επεκτάθηκε για ακόμη ένα χρόνο και ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ έχει χρόνο δύο ετών πλέον να μπει ξανά στην αγωνιστική δράση, να είναι απόλυτα υγιής και να καταφέρει να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο, όπως το 2020 προ του τραυματισμού του.

Οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις το προηγούμενο διάστημα αλλά δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή. Αυτή βρέθηκε όμως και ο νεαρός μέσος έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο Γαλανόπουλος θα συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα μέχρι τη Δευτέρα, στη συνέχεια θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΑΕΚ Β’ μέχρι να επιστρέψει η πρώτη ομάδα από την Ολλανδία και να τεθεί ξανά στη διάθεση του Αλμέιδα.

Αποκάλυψη: Η συνάντηση Μελισσανίδη-Γαλανόπουλου χθες το πρωί στα Σπάτα πριν την ανανέωση!

Το παρασκήνιο της υπόθεσης, όπως αποκαλύπτει το enwsi.gr, είναι ότι χθες το πρωί στο προπονητικό κέντρο Σπάτα συναντήθηκαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Κώστα Γαλανόπουλο (έκανε την θεραπεία του) και μίλησαν για την ανανέωση του συμβολαίου του και την πρόταση της ΑΕΚ. Και τελικά λίγες ώρες μετά προχώρησε η Ένωση στην ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο (2024).

Ο Μελισσανίδης είχε δείξει ότι ήθελε να μείνει ο Γαλανόπουλος στην ομάδα και να του δώσει την ευκαιρία η ΑΕΚ να επανέλθει στην αγωνιστική δράση (όπως έχει κάνει ξανά με όλους όσους τραυματίζονται σοβαρά ως ποδοσφαιριστές της ομάδας) ξανά δυνατός και στο υψηλό επίπεδο που ήταν πριν τραυματιστεί. Η ΑΕΚ είχε καταθέσει πρόταση ανανέωσης για περισσότερα χρόνια, αλλά τελικά η πλευρά του Γαλανόπουλου έκανε αποδεκτό το +1 και έτσι συνεχίζει στα «κιτρινόμαυρα». Και δεδομένο ότι αν επανέλθει σε ικανοποιητικό επίπεδο ο διεθνής μέσος η ΑΕΚ θα του κάνει πρόταση με τα χρήματα που θέλει για περισσότερα χρόνια.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X