Νέα δοκιμασία για την ΑΕΚ απόψε στο ιδιαίτερο φιλικό με την Φόλενταμ (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νέα δοκιμασία για την ΑΕΚ απόψε στο ιδιαίτερο φιλικό με την Φόλενταμ (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Δεύτερο φιλικό για την ΑΕΚ σήμερα

Η ΑΕΚ δίνει ακόμα ένα τεστ σήμερα στην Ολλανδία.

Απόψε (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, CosmoteSport1) η Ένωση αντιμετωπίζει τη Φόλενταμ σε ένα ματς διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει. Ο αγώνας θα γίνει στο Αλκμάαρ, στο γήπεδο όπου η Ένωση κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, στο προπονητικό κέντρο Alkmaarsche Boys.

Όσον αφορά τον αγώνα, αυτός θα «χωριστεί» σε 4 μέρη των 30 λεπτών. Με τη συμπλήρωση του πρώτου μισαώρου, θα υπάρξει διάλειμμα τριών λεπτών. Μόλις ολοκληρωθεί και το δεύτερο μισάωρο, το διάλειμμα θα είναι διάρκειας 15 λεπτών. Όταν ολοκληρωθεί και το τρίτο μισάωρο, πριν την έναρξη του τέταρτου και τελευταίου, θα έχουμε εξίσου διάλειμμα τριών λεπτών.

Το φιλικό θα διεξαχθεί με την παρουσία μόνο των φίλων της ΑΕΚ, όπου αναμένεται να είναι αρκετοί από διάφορα μέρη της Ευρώπης, αλλά και εκδρομείς από την Ελλάδα.

Το πλάνο του Αλμέιδα για την ΑΕΚ

Στην τελευταία δοκιμή του, ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε τον Σιμάνσκι ως κεντρικό αμυντικό μπροστά από τον Αθανασιάδη, με τον Τζαβέλλα αριστερά του και τον Ρότα δεξιά. Στα χαφ ο Γιόνσον με τον Πινέδα ήταν το δίδυμο, με τον Δανό αριστερά και τον Μεξικάνο δεξιά. Μπροστά τους έπαιζαν ο Μάνταλος και ο Γκατσίνοβιτς με συνεχείς αλλαγές θέσεων, με τον Τσούμπερ αριστερά χαφ εξτρέμ, τον Λιβάι Γκαρσία δεξί χαφ εξτρέμ και φορ τον Αραούχο.

Η συγκεκριμένη διάταξη δούλεψε πολύ καλά, κάτι που εξήρε ο Αλμέιδα καθώς η 4άδα στα χαφ έκανε πολύ καλή δουλειά με συνεχείς εναλλαγές θέσεων όπως ήθελε και αλληλοκαλύψεις όταν κάποιος ανέβαινε να στηρίξει τον Αραούχο. Αυτό έκαναν Μάνταλος-Γκατσίνοβιτς και λιγότερο ο Γιόνσον, ενώ η μπάλα πέρναγε πολύ και από τα άκρα με τον Τσούμπερ να δείχνει «λυμένος» στην θέση αυτή.

Στην αντίπαλη ομάδα είχαμε 4-2-3-1 με: Στάνκοβιτς, Χατζισαφί-Μήτογλου στόπερ, Μοχαμάντι, Ραντόνια άκρα, Μουστακόπουλο, Φράνσον άξονα, Άμραμπατ-Γιούση άκρα, Μπότος επιθετικό χαφ, Κοσίδη φορ.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X