ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έκανε δοκιμή με 4 χαφ και Αραούχο φορ!

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έκανε δοκιμή με 4 χαφ και Αραούχο φορ!
Photo Credits: INTIME

Τι δοκίμασε σήμερα ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει του αυριανού φιλικού της ΑΕΚ με την Φόλενταμ

Η ΑΕΚ αύριο (19:00, ώρα Ολλανδίας) αντιμετωπίζει την Φόλενταμ στο προπονητικό κέντρο «Alkmaarsche Boys» και ο Ματίας Αλμέιδα έκανε το απόγευμα άσκηση τακτικής με δοκιμή 11άδας.

Σε αυτή ο Σιμάνσκι ήταν κεντρικός μέσος μπροστά από τον Αθανασιάδη, με τον Τζαβέλλα αριστερά του και τον Ρότα δεξιά. Στα χαφ ο Γιόνσον με τον Πινέδα ήταν το δίδυμο, με τον Δανό αριστερά και τον Μεξικάνο δεξιά. Μπροστά τους έπαιζαν ο Μάνταλος και ο Γκατσίνοβιτς με συνεχείς αλλαγές θέσεων, με τον Τσούμπερ αριστερά χαφ εξτρέμ, τον Λιβάι Γκαρσία δεξί χαφ εξτρέμ και φορ τον Αραούχο.

Η συγκεκριμένη διάταξη δούλεψε πολύ καλά, κάτι που εξήρε ο Αλμέιδα καθώς η 4άδα στα χαφ έκανε πολύ καλή δουλειά με συνεχείς εναλλαγές θέσεων όπως ήθελε και αλληλοκαλύψεις όταν κάποιος ανέβαινε να στηρίξει τον Αραούχο. Αυτό έκαναν Μάνταλος-Γκατσίνοβιτς και λιγότερο ο Γιόνσον, ενώ η μπάλα πέρναγε πολύ και από τα άκρα με τον Τσούμπερ να δείχνει «λυμένος» στην θέση αυτή.

Στην αντίπαλη ομάδα είχαμε 4-2-3-1 με: Στάνκοβιτς, Χατζισαφί-Μήτογλου στόπερ, Μοχαμάντι, Ραντόνια άκρα, Μουστακόπουλο, Φράνσον άξονα, Άμραμπατ-Γιούση άκρα, Μπότος επιθετικό χαφ, Κοσίδη φορ.

Το 1-0 έκανε ο Αραούχο με ωραίο γκολ, ισοφάρισε ο Κοσίδης, ενώ ο Μάνταλος έδωσε τη νίκη στους βασικούς με γκολ μετά από ριμπάουντ.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X