Επιστροφή στη Νασιονάλ για τον Σουάρες – Χιλιάδες κόσμου στο γήπεδο με μάσκες του (ΦΩΤΟ)

Επιστροφή στη Νασιονάλ για τον Σουάρες – Χιλιάδες κόσμου στο γήπεδο με μάσκες του (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε συμφωνία με την Νασιονάλ Μοντεβιδέο φέρεται να έχει έρθει ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος επιστρέφει στην Ουρουγουάη με χιλιάδες θεατές στο γήπεδο να φορούν μάσκα του.
Έτοιμος να επιστρέψει στη Νασιονάλ Μοντεβιδέο, έπειτα από 17 χρόνια είναι ο Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός σέντερ φορ, αφού δεν κατάφερε να βρει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση στην Ευρώπη, η οποία θα τον ιντριγκάρει απάντησε θετικά στην πρόταση που του έκανε η Νασιονάλ.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι μόνο η ανακοίνωση, προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι στο τελευταίο παιχνίδι της Νασιονάλ, αρκετοί από τους θεατές εμφανίστηκαν στο γήπεδο φορώντας μάσκες με το πρόσωπο του άλλοτε επιθετικού των Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την προσμονή τους για την επιστροφή του.

Ο 35χρονος άσος, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος του 2022 αγωνιζόμενος τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κόπα Σουνταμερικάνα, με στόχο να βρεθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενόψει και του Μουντιάλ που θα γίνει στο Κατάρ…

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X